Konyaspor dört elden transfere çalışıyor

Konyaspor dört elden transfere çalışıyor

Sezonun ilk yarısında hücum hattından istediği verimi alamayan Atiker Konyaspor ikinci yarı için bu mevkiyi güçlü oyuncularla takviye etmek için kolları sıvadı.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yönetim yurtiçi ve yurt dışında birçok oyuncu ile temas halinde ilk yarıda son vuruş ve gol sıkıntısı yaşayan Atiker Konyaspor  devre arasında bu sıkıntıyı çözecek isimleri kadrosuna dahil etmek istiyor.   

Atiker Konyaspor yönetiminin  İstanbul ekiplerinde şans bulamayan oyuncularla görüşme halinde olduğu ifade edildi. Öncelikli olarak forvet hattına takviye yapılması düşünülerken, bu mevkide oynayan ve kulüplerde şans bulamayan birçok isime teklif götürüldüğü ve temas halinde  olduğu bildirildi

EREN DERDİYOK VE FERNANDAO GİBİ İSİMLER LİSTEDE 

Gol sıkıntısını çözmek isteyen Atiker Konyaspor yönetimi gol anlamında kendini ispatlamış ancak şuanda takımlarında kadroya giremeyen oyunculara teklif götürdü.  Yeşil-beyazlı ekip Galatasaray’da Gomis’in gerisinde kalan ancak Kasımpaşa’da attığı gollerle yıldızlaşan gurbetçi oyuncu Eren Derdiyok, Fenerbahçe’de aradığını bulamayan gol kralı Fernandao ve Beşiktaş’ın bir türlü patlama yapamayan ileri uç oyuncusu   Mustafa Pektemek ile ilgileniyor.

ANADOLU KULÜPLERİNDEN DE OYUNCULAR VAR  

Atiker Konyaspor bu oyuncuların dışında Anadolu kulüplerinde forma giyen oyuncuları da listeye aldı  Yeşil-beyazlı yönetimin, Trabzonspor’dan Hugo Rodallega, Karabükspor’dan Mustapha Yatabaré ile temasta olduğu gelen bilgiler arasında.  Karabükspor ile yollarını ayıran Yevhen Selezniov içinde nabız yoklayan Atiker Konyaspor yönetimi bu oyuncunun alkol problemi nedeniyle görüşmekten vazgeçti.

FERHAT TÜRKOĞLU   

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum