Konyaspor CEO'su Göksu: Başkan bey İlhan Palut'u göndererek doğru olanı yapmıştır 

Konyaspor CEO'su Göksu: Başkan bey İlhan Palut'u göndererek doğru olanı yapmıştır 

Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu İlhan Palut’un gönderilmesi ile ilgili tepkilere "O zaman kulüp başkanı Fatih Özgökçen'e 'İlhan Palut Hoca ile devam etme' diyenler, bugün 'niye gönderdin, istifa et' diyorsa, başkan Bey doğru şeyi yapıyor demektir."

Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu İlhan Palut’un gönderilmesi ile ilgili tepkilere "O zaman kulüp başkanı Fatih Özgökçen'e 'İlhan Palut Hoca ile devam etme' diyenler, bugün 'niye gönderdin, istifa et' diyorsa, başkan Bey doğru şeyi yapıyor demektir."

Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu, Teknik Direktör İlhan Palut'un ayrılığına dair açıklamalarda bulundu.  Göksu’nun ayrılıkla ilgili olarak dikkat çeken açıklamaları şu şekilde:

“İlhan Palut'un ayrılmasını tamamen sportif başarısızlık olduğunu söyleyemeyiz. Medyaya benim adıma çıkan hiçbir haber doğru değil. Ses kaydı ve benzeri hiç bir kayıt bulamazsınız. Zor bir süreçti, kolay karar almadık. Taraftarların tepkisini anlıyoruz sevilen bir teknik adamdı. Ama futbolda aşk değil mantık evliliği olması gerekiyor. Doğrular örtüşmediği zaman ayrılık kaçınılmazdır. Bizim Avrupa hedefimizin olması gerekiyor, genç oyuncuları oynatmamız gerekiyor. Ekonomik açıdan elimizdeki oyuncuları parlatıp en uygun fiyatlarla göndermemiz gerekiyor. Her oyuncunun olduğu gibi teknik direktörlerin de alternatifleri var. Ufak tefek kırgınlıklar vardır fakat yönetim ve İlhan Hoca iyi bir şekilde yollarını ayırdı. Düne kadar İlhan Palut ile yolları ayırın diyen isimler bugün neden gitti diyorsa başkan bey doğru yapmıştır demektir. İlhan Palut'un en büyük destekçisi Başkanımız Fatih Özgökçen'di”. 

Konyaspor CEO'su Mustafa Göksu Stanojevic transferinin açıklanmasının ve zamanlamasının doğru olduğunu savunarak eyyam yapmadan dürüstçe davrandık ifadelerini kullandı  Göksu, "Hocamız alternatif isimlerden bir tanesiydi. Bir süredir Stanojevic bizim radarımızdaydı. Açıkçası biz hiç kimseyle görüşmedik diyerek eyyam yapmak istemiyorum. Dürüstçe ifade etmeliyim ki temasımız oldu. Profesyonel hayatta olabilecek bir şey.  Stanojevic'i tercih etme sebeplerimize gelirsek genç oyunculara değer vermesi, onları parlatarak ön plana çıkarması ve Partizan'daki başarısı tercih etme sebebimiz oldu. Yüksek puan ortalamasına sahip olarak ayrıldı. Hocamız takımı tanıyor. Başkanımızın hocanın takımı bu kadar tanıması hoşuna gitti. Tabi ki uzaktan tanımak ile yakından tanımak bir değil. Zaman geçmesi gerekiyor. Taraftarlarımızın hassasiyetlerinin farkındayız ama bu camianın başarısı için bir arada olmalıyız" dedi.

AMİR VE ENDİRİ’YE TEKLİFLER VAR 

Mustafa Göksu son olarak transfer gündemini değerlendirdi Göksu, "Amir Hadziahmetovic'e Beşiktaş’tan resmi teklif geldi. Ancak rakamlar bizim kabul edeceğimiz seviyede değildi. İngiltere'den başka bir teklif var. Daha tatmin edici bir teklifti. Amir'in gitmesini istemiyoruz. Ancak kulübün menfaatlerini de düşünmemiz gerekiyor. Eğer gitmesi yönünde bir anlaşma yapılırsa alternatifi var. Endri Çekici'ye de teklif var. Görüşmeler devam ediyor. Verilmiş bir karar yok, eğer giderse Endri'nin de alternatifleri hazır. Sehic ve Bytyqi'nin kalmasını istiyoruz, görüşmelerimiz devam ediyor. Şartlarda anlaşırsak bizimle kalacaklar" ifadelerini kullandı 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum