Konyaspor camiası Süper Lig için kilitlendi

Konyaspor camiası Süper Lig için kilitlendi

Türkiye Erkekler Basketbol 1. Ligi play-off finali ikinci maçında Beysu Konyaspor Basketbol, deplasmanda konuk olduğu Samsunspor’u uzatmada 99-96 mağlup ederek seride durumu 1-1’e getirdi.

Üç galibiyet alan takımın şampiyonluğa ulaşacağı final serisinin üçüncü maçı, 16 Haziran Perşembe günü Konyaspor’un ev sahipliğinde Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda saat 18.00’da oynanacak. Taraftarın bu maça büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekip taraftar desteğini alarak 2. maçı kazanmak istiyor.

MAÇIN SONUCUNU UZATMALAR BELİRLEDİ

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde taraflar, hem savunmada hem de hücumda dengeli bir oyun sergileyerek ilk periyotu 22-22’lik eşitlikle tamamladı. İkinci çeyreğe daha etkili başlayan ev sahibi ekip Samsun, 22 sayı buldu. Temsilcimiz ise bu çeyrekte 12 sayı buldu ve Samsunspor soyunma odasına 44-34 üstünlükle girdi. Üçüncü periyotta farkı 2 sayıya kadar düşüren Konyaspor, final bölümüne 64-63 geride girdi. Dördüncü çeyrekte kıran kırana geçen karşılaşmada taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve maç uzatmaya gitti. 85-85

Karşılaşmanın 1.uzatma peridyodunda Matthew Morgan ile etkili olan yeşil-beyazlı Dev Kartallar, parkeden 99-96 galip ayrılarak seride durumu 1-1’e getirdi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.