Konyaspor bu sıkıntıyla dikkat çekiyor!

Konyaspor bu sıkıntıyla dikkat çekiyor!

arabam.com Konyaspor’un son haftalardaki kötü oyunu skorlara da yansıyor. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 10 maçın 8’inde gol atma başarısı gösterirken bu maçların 7’sinde tek gol atabildi.

Süper Lig’de 10.hafta geride kalırken, arabam.com Konyaspor Gaziantep mağlubiyetinin ardından haftayı 18 puanla averaja 5.sırada tamamladı. Gaziantep’e sahasında 1-0 mağlup olan Konyaspor ise 18 puanda kaldı ve haftayı artı 6 averajla 5.sırada tamamladı.

arabam.com Konyaspor’un son haftalardaki kötü oyunu skorlara da yansıyor. Yeşil-beyazlı ekip oynadığı 10 maçın 8’inde gol atma başarısı gösterirken bu maçların 7’sinde tek gol atabildi. Konyaspor’un tek farklı maçı 4-0 kazandığı İstanbulspor karşılaşması oldu. Anadolu Kartalı 7 karşılaşmada rakiplerine sadece tek gol atarken bu maçlardan 4 galibiyet bir beraberlik 2 de yenilgi aldı 

Arabam.com Konyaspor  son oynadığı  üç maçı 1-0’lık skorlarla kazandı. Kalesinde gol görmeyen yeşil-beyazlı ekip rakip kalelere 6 maçta toplam 7 gol gönderdi. 

Hatayspor'u tek golle geçen Konyaspor, bu sezon 6. Maçında 3. kez 1-0’lık skorla kazandı. Yeşil-beyazlı ekip ayrıca oynadığı son 4 Süper Lig maçının 3'ünde de 1-0’lık skorla sahadan galip ayrıldı. 

Son olarak Ligin 6. haftasında Eskişehir'de Hatayspor'u Bruno Paz'ın attığı golle 1-0 mağlup eden Konyaspor, bu sezon tek gollü galibiyetlerle dikkat çekiyor. 

Konyaspor,  Fenerbahçe, Giresunspor Hatayspor ve Ümraniyespor’u 1-0’lık skorla yenerken Galatasaray’a 2-1 Gaziantep Futbol Kulübü’ne ise 1-0’lık skorla mağlup oldu. Anadolu Kartalı antalya deplasmanında attığı tek golle ise sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı 

10 maçta toplam 10 gol atan arabam.com Konyaspor maç başına bir gol ortalaması ile oynarken zirve yarışı içiresinde olan rakipleri Fenerbahçe 3.1, Adana Demirspor 2.1 Beşiktaş ise 1.9 gol ortalaması ile mücadele ediyor.

SPOR SERVİSİ  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum