Konyaspor bu futbolcuyu transfer edebilir

Konyaspor bu futbolcuyu transfer edebilir

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, Fransa 1.Ligi takımlarından Amiens forması giyen Senegalli forvet Moussa Konate ile ilgileniyor. Yeşil-beyazlı ekip futbolcuyu kiralık olarak takıma katmak istiyor

İç transferi tamamladıktan sonra 3 önemli transfer hamlesi yapan Konyaspor’da yeni hedef Moussa Konate. 2 golcü transfer etmek isteyen yeşil-beyazlı ekipte ilk isim Fransa 1.Ligi takımlarından Amiens forması giyen Senegalli forvet Moussa Konate.

27. yaşındaki Konate santrfor mevkiinde görev yapıyor. Görev verildiği takdirde Senegalli futbolcu sağ ve sol açıkta da forma giyebiliyor.

Geçtiğimiz sezon ligde 12 maça çıkan Konate 2 gol kaydederek 609 dakika sahada kaldı. 27 yaşındaki oyuncu kupada ise 2 karşılaşmaya çıktı. Sakatlık problemi yaşayan futbolcu geçen sezon 10 hafta sahalardan uzak kaldı.

KONYASPOR ALPEREN KOCABAŞ’IN PEŞİNDE

Genç transferlerle geleceğe yatırım yapmak isteyen Konyaspor, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Alperen Kocabaş’ı transfer etmek istiyor.

Transfer çalışmalarını sürdüren Konyaspor, kanat bölgesine genç bir oyuncu transfer ediyor. Yeşil-beyazlı yönetim, TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Alperen Kocabaş ile görüşüyor. Bonservisi elinde olan ve Süper Lig'den çok sayıda talibi olan 22 yaşındaki oyuncu, her iki kanatta da oynayabiliyor. Alperen, geçtiğimiz sezon Eskişehirspor formasıyla 38 resmi maça çıkarken 1 gol ve 3 asistlik bir performans sergilemişti. Konyaspor yönetiminin, serbest olmasına karşın Eskişehirspor yönetimi ile Alperen Kocabaş için görüştüğü öğrenildi. Yeşil-beyazlı idareciler, genç orta saha oyuncusunun bonservisini alarak Eskişehirspor'a kiralama seçeneği üzerinde duruyor

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum