Konyaspor bu alanda zirvede 

Konyaspor bu alanda zirvede 

Arabam.com Konyaspor, 8 beraberlikle, geride kalan haftalarda ligin en çok berabere kalan takımı olarak dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı ekip bu istatistik ile zirvede yer alırken dört kez iç sahada 4 kez ise dış sahada berabere kaldı 

Konyaspor, Süper Lig’in ilk 17 haftalık bölümünde en fazla berabere kalan takım oldu. Evinde Sivasspor ile 2-2 berabere kalan Yeşil-beyazlı ekip ligdeki 8. beraberliğini aldı.

 8 kez sahadan beraberlikle ayrılan Konyaspor bu istatistikte Süper Lig’in zirvesinde yer aldı

Süper Lig’de 26 puan toplayan Konyaspor, ligin ilk 17 haftalık bölümünde  8 kez  sahadan 1 puanla ayrılarak 19 takım arasında en fazla berabere kalan ekip oldu.

Ligde 17 maçta 8 kez sahadan bir puan ile ayrılan yeşil-beyazlı ekip,  söz konusu süreçte, Ankaragücü ve Başakşehir ile golsüz berabere kalırken, Antalyaspor, Adana Demirspor ve Kasımpaşa ile 1-1 ve Trabzonspor ile de 2-2’lik skorla sahadan ayrıldı. Anadolu Kartalı son olarak sahasında Alanyaspor ve Sivasspor ile 2-2 berabere kaldı.  

Konyaspor ligde son oynadığı 8 maçta,1 galibiyet, 1 yenilgi alırken 6 kez sahadan beraberlikle ayrıldı.Söz konusu maçlarda Gaziantep FK'ya sahasında mağlup olan, Kayserispor'u ise deplasmanda mağlup eden yeşil-beyazlılar; Antalyaspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa, Trabzonspor, Alanyaspor ve Sivasspor'la oynadığı maçlardan sahadan eşitlikle ayrıldı.

 BERABERLİKLER EŞİT ŞEKİLDE DAĞILDI 

Konyaspor geride kalan 17 maçta 8 beraberlik alırken dört kez iç sahadan  dört kez ise dış sahadan bir puanla ayrıldı.

Deplasmanda Ankaragücü, Antalyaspor, Adana Demirspor ve Trabzonspor ile berabere kalan Yeşil-beyazlı ekip iç sahada ise Başakşehir, Kasımpaşa,  Alanyaspor ve Sivasspor'la berabere kaldı 

SPOR SERVİSİ  


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.