Konyaspor Basketbol’da keyifler yerinde 

Konyaspor Basketbol’da keyifler yerinde 

Türkiye Basketbol 1. Liginde mücadele eden Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor deplasmanında alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. 

Konyaspor Basketbol, ligin 29. haftasında ise 3 Mayıs Pazartesi günü saat 18.00’de sahasında Samsunspor ile karşılaşacak. Dünü dinlenerek geçiren Dev Kartallar,  yapacağı antrenmanla Samsunspor maçının hazırlıklarına start verecek. Son iki maçından zaferle ayrılarak güven ve moral kazanan yeşil-beyazlı temsilcimiz, güçlü rakibi Samsunspor’u da evinde mağlup etmek ve çıkışını sürdürerek play-off’a iyi bir sıralamadan girmeyi hedefliyor.

Yeşil-beyazlılar, Balıkesir maçının genelinde iyi bir oyun sergilerken, rakibi karşısında üçüncü çeyrekte düşüş yaşasa da final periyodunda kendine geldi ve salondan 92-79’luk skorla ayrılarak ligdeki 17. galibiyetini elde etti. Dev Kartallar bu sonuçla puanını 45’e çıkartırken, play-off’ta saha avantajını alma yolunda çok değerli bir galibiyete imza attı. Takım olarak çok iyi basketbol oynayan yeşil-beyazlı ekipte 5 üçlük atan Erkin Şenel, 19 sayı, 2 asistle yıldızlaştı.Yeşil-beyazlı basketbolcu Robert Upshaw 17 sayı, 8 ribaunt, 4 asist, Hazer Avcı 16 sayı, 5 ribaunt, 4 asist, Murat Göktaş ve Murat Can Esen de 11’şer sayı kaydetti.

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.