Konyaspor Başkanı Özgökçen’den önemli açıklamalar 

Konyaspor Başkanı Özgökçen’den önemli açıklamalar 

 Konyaspor'da BaşkanI Fatih Özgökçen, Kontv’de Mustafa Durmuş’un sunduğu Spor Gündemi programına konuk oldu. Özgökçen,  liderlik, mevcut borç ve birçok konu ile ilgili açıklamalarda bulundu 

Konyaspor'da BaşkanI Fatih Özgökçen, Kontv’de Mustafa Durmuş’un sunduğu Spor Gündemi programına konuk oldu. Özgökçen,  liderlik, mevcut borç ve birçok konu ile ilgili açıklamalarda bulundu 

LİDER OLMAK ÖNEMLİ BİR HADİSE  

Konyaspor’un sezonun 6. haftasını lider tamamlaması ile ilgili konuşan Fatih Özgökçen: “ Aslında talihsiz bir şekilde sezona başlangıç yaptık. Avrupa'da gruplara kalma gibi bir hedefimiz vardı ama bu kısmet olmadı. Ardından zeminde yaşanan sıkıntılar yaşadık. Onların hariciden fazla bir sıkıntı olmadan 6. haftaya geldik. Bu haftayı lider kapatmak önemli bir hadise ama neticede ligin sonu bizim için daha önemli. inşallah sezon sonunda da bu şekilde bitiririz. Genel manada bakıldığı zaman takımın oyun düzeni ve disiplini memnuniyet verici. Ben inanıyorum ki üstüne koyarak da takım yoluna devam edecek. inşallah hep beraber bunu başaracağımıza inanıyorum. Maç maç gideceğiz. Hiçbir takımı ne küçümsemeyeceğiz ne de abartacağız. Kendi oyunumuzu oynarsak Konyaspor'u yenmek kolay değil. Biz öncelikle mücadelemizi göstereceğiz" ifadelerini kullandı. 

SEYİR ZEVKİ YÜKSEK BİR MAÇ OLACAK 

Başkan Özgökçen, Galatasaray maçı için ise "Galatasaray'ın yapmış olduğu transferler ortada. Bizim de durumumuz ortada. Lider olarak çıkacağız. Ben seyir zevki yüksek bir maç olacağını düşünüyorum. Galip gelmeyi canıgönülden istiyoruz. Galatasaray maçında da o mücadele ruhuyla futbol oynayarak anlayışıyla gerekeni yapacağımızı umut ediyorum" diye konuştu. 

BİZDEN SONRA GELECEKLER BORÇ SIKINTISI YAŞAMAYACAK 

Konyaspor'un borcunun çok kötü durumda olmadığını ve kendilerinden sonra gelecek kişilerin sıkıntı yaşamayacağını belirten Başkan Fatih Özgökçen, "Ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız. Borçlu kulübüz ama bu borcu çok daha fazla abartmamalıyız. Kişiler gelip geçse de Konyaspor'da bir yönetim anlayışı hakim olmalıdır. Bunun çabası içerisindeyiz. Kim gelirle gelsin bir daha sıkıntı çekmez inşallah. Ülke futbolunun durumu ortada. Hem sportif başarı açısından hem de maddi açıdan. Bunu çok fazla saklamaya abartmaya gerek yok ama Konyaspor'un borcu sürdürülebilir bir borç. önemli olan bunu çevirebilmek. Sabitleşmiş bir yerde kaldığınız zaman ekonomik gelirleriniz artacak, ekonomik gelir arttıkça borçlarınız azalacak."şeklinde konuştu.

SEHİC VE BYTYQİ İLE SÖZLEŞME YENİLENECEK 

Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, Zymer Bytyqi ve İbrahim Sehic'le sözleşme yenilemek için masaya oturacaklarını ifade etti.

Takımda sözleşmesi bitecek başarılı oyuncuların sözleşmelerinin yenilenmesi ile ilgili olarak Özgökçen, “Kısım kısım yapacağımız, yenileyeceğimiz, uzatacağımız sözleşmeler varsa bunların çalışmaları içerisine giriyoruz. Sözleşmeyi yenileyecek olan Bytyqi var Sehic var, önümüzdeki sene bitecekler de var. Bunlarla alakalı yine aynı noktada Konyaspor menfaat en üst planda, arka tarafta futbolcunun isteği ve menfaat. Bunlar gözetilerek sözleşmeler uzatılacak. Hepsi Konya’da yaşamaktan ve Konyaspor’da olmaktan son derece memnunlar. Bizi çok yoracaklarını tahmin etmiyorum. Burada da Konyaspor’un ekonomik durumlarını da gözeterek hareket edeceğimiz için bu noktada herkes müsterih olsun” değerlendirmesini yaptı” dedi.

SPOR SERVİSİ 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum