Konyaspor atamıyor Galatasaray yemiyor

Konyaspor atamıyor Galatasaray yemiyor

Konyaspor Galatasaray maçı ilginç bir istatistiği de karşı karşıya getirmiş olacak.

Galatasaray, biri hükmen olmak üzere son 17 resmi maçından galip ayrıldı. Yeşil-beyazlı ekip ise son 9 maçını kazanamezken 5 maçtır da gol atamıyor.

Arabam.com Konyaspor son oynadığı 15 maçta sadece tek galibiyet alarak büyük bir düşüş yaşarken art arda 5 maçtan ise gol atamadan ayrıldı Yeşil-beyazlı ekip evinde oynadığı Ümraniyespor maçının ardından 15 maç oynarken son galibiyetini ise sezonun 14. haftasında Kayserispor karşısında 2-1’lik skorla aldı. Anadolu Kartalı bu maçın ardından oynadığı 9 maçta ise 4 beraberlik 5 yenilgi aldı. Konyaspor son iç saha galibiyetini ise sezonun 8. hafta maçında 1-0’lık skorla Ümraniyespor karşısında aldı.

Teknik direktör Okan Buruk yönetiminde bileği bükülemeyen sarı-kırmızılı ekip, 23 Ekim 2022'de 2-2 sona eren Corendon Alanyaspor maçından sonra çıktığı tüm maçları kazandı.

Ligde üst üste 14 maçını kazanan Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda da çıktığı 3 mücadeleden galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, bu süreçteki hükmen galibiyetini ligin 24. haftasında, depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK'ye karşı aldı.

Sarı-kırmızılılar, aldığı 14 galibiyetle Süper Lig'de üst üste en fazla maç kazanan takım rekorunun yeni sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum