Konyaspor Arnavut Ciğeri’ni sevdi

Konyaspor Arnavut Ciğeri’ni sevdi

Konyaspor sezona müthiş bir başlangıç yaptı. Bu başlangıçta ise yeşil-beyazlı ekibin 2 Arnavut oyuncunun imzası oldu.

Sokol Cikalleshi Sivasspor ve Başakşehir maçında attığı gollerle galibiyeti getirirken yeşil-beyazlı ekibin bir başka Arnavut oyuncusu Endri Çekiçi ise oynadığı futbol ve Başakşehir karşısında attığı müthiş gol ile taraftarın gönlünü fethetti. İki oyuncu ilerleyen haftalarda daha iyi işlere imza atacağının sinyalini verdi.

Geçtiğimiz sezon ligin ilk devresinde kötü bir görüntü ortaya koyan deneyimli isim ikinci devrede attığı gollerle dikkat çekmiş ve sezonu 8 golle tamamlamıştı. Lige hazır olduğunun sinyalini hazırlık maçlarında 2 gol atarak gösteren Cikalleshi, gol krallığı yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Ankaragücü’nden transfer edilen ve Arnavut Milli Takımının başarılı oyuncusu Endri Çekiçi ise, Konyaspor forması ile ilk gol siftahını yaptı.

Konyaspor'un yeni transferi Endri Çekiçi, Başakşehir karşılaşmasında attığı şık golle geceye damgasını vurdu. 51. dakikada Skubic'in pasında ceza sahasında topla buluşan Çekiçi'nin sert şutunda, top ağlara gitti ve Konyaspor rakibi karşısında eşitliği sağladı

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum