Konyaspor Akademi  yeni yetenek peşinde

Konyaspor Akademi yeni yetenek peşinde

Konyaspor Futbol Akademisi ve Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen ‘Okul Kulüp’ Projesinde seçmeler yapıldı

Konya şehir merkezinde yaklaşık 160 ilköğretim okulunda, Konyaspor akademisinde görev yapan 40 antrenör tarafından seçmeler yapıldı.

Konyaspor Akademisi’nden konuyla yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “

Konya şehir merkezinde yer alan okullarda yapılan seçmeler sonucunda tespit edilen bu sporcular Akademi tesislerine davet edilerek U9-U10-U11 takımları ile antrenmanlara katılacak.

İl Mili Eğitim müdürlüğümüz ile ortaklaşa düzenlenen bu proje ile yetenekli sporcuları Konyaspor Akademimize kazandırarak geniş bir futbolcu havuzu oluşturmak hedeflenmekte. Bu havuz aynı zamanda birlikte çalışma programları uyguladığımız pilot amatör takımlar içinde bir veri kaynağı olacak, Amatör kulüplerimiz buradan oyuncular alarak istifade edebileceklerdir.

Bu kapsamda birlikte çalıştığımız tüm Amatör Spor Kulüpleri ile seçilen sporcuların iletişim bilgileri dahil tüm gerekli bilgileri çalıştıkları bölgeler düzeyinde okullara göre listeleteler oluşturularak paylaşımı yapılacaktır. Yürütülen proje hem Konyaspor Futbol Akademimize hem de Konya Amatör Spor Kulüplerine alt yaş guruplarında oyuncu kazandırmak için büyük önem taşıyor.

Başlatılan projemizin geliştirilerek her yeni sezon başında devam ettirilmesi amaçlanmaktadır.”

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.