Konyaspor A 2 Takımı tempo artırdı

Konyaspor A 2 Takımı tempo artırdı

A 2 Futbol Ligi 2. Grupta mücadele veren Konyaspor A2 Takımı, deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını Antrenör Salih Eken nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.

Geçtiğimiz Pazartesi günü kendi sahasında Samsunspor’a 1-0 mağlup olan Yeşil-Beyazlılar, zorlu Karadeniz deplasmanından 3 puanla dönmek istiyor. Temsilcimizde önemli bir eksik bulunmazken, oyuncuların hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.
Samsunspor karşısında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade eden başarılı teknik adam Salih Eken, “Samsunspor karşısında beklemediğimiz bir yenilgi aldık. Son haftalarda iyi bir çıkış yakalamıştık ve bunu devam ettirmek istiyorduk. Ancak olmadı. Önümüzdeki haftalarda oynayacağımız karışlaşmalardan iyi sonuçlar alarak bu yenilgileri telafi edeceğiz. Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek” diye konuştu. Öte yandan 29 Mart Salı günü oynanacak olan karşılaşmaların programı ise şöyle: Trabzonspor-Konyaspor, Gaziantepspor-Giresunspor, Samsunspor-Adanaspor, Diyarbakırspor-Çaykur Rizespor, Karabükspor-Ankaragücü, Gençlerbirliği-Kayserispor, Mersin İdmanyurdu-Kayseri Erciyespor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor-Orduspor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.