Konyaspor 8 maçını evinde oynayacak

Konyaspor 8 maçını evinde oynayacak

Süper Lig’de kalan 14 maçın 8’ini evinde oynayacak olan Atiker Konyaspor bu avantajını en iyi şekilde değerlendirmek istiyor.

 Bursaspor deplasmanından golsüz beraberlikle dönerek 3.lük şansını kaybeden Atiker Konyaspor hafta sonu iç sahada oynayacağı Yeni Malatyaspor maçına odaklandı. Yeşil-beyazlı ekip zorlu müsabakanın hazırlıklarına dün yapılan antrenman ile başladı.  Yeşil-beyazlı ekip lig sıralamasında averaj le 4. basamakta bulunan rakibini yenmesi halinde 4 basamağa yükselme şansını elde edecek. Atiker Konyaspor bu maçı kazandığı takdirde Beşiktaş ve Trabzonspor’un puan kayıpları yaşaması ise Anadolu Kartalı’nı 3. basamağa taşıyacak. Yeşil-beyazlı ekip bu hafta evinde Malatyaspor ile karşılaşırken üst sıraları yakından ilgilendiren diğer maçlarda ise Galatasaray-Trabzonspor ve  Beşiktaş Bursaspor  maçları oynanacak.

YATABARE DE SINIRDA

Atiker Konyaspor’un Bursaspor ile oynadığı maçta oyuna sonradan giren Mustapha Yatabare gördüğü sarı kartla ceza sınırına yaklaştı.  Yeşil-beyazlı ekipte daha önce de Uğur Demirok, Ferhat Öztorun,  Abdou Razack Traore ve Moryke Fofana kart sınırında olan oyunculardı. Bu oyuncuların  ligde 3’er sarı kartı bulunuyor. Yeni Malatyaspor maçında bu oyuncular kart görmesi durumunda cezalı duruma düşerek Fenerbahçe deplasmanında forma giyemeyecek.

KARTAL’IN İÇ SAHA AVANTAJI VAR

Atiker Konyaspor  her sezon olduğu gibi bu sezonda da iç sahada daha iyi bir performans ortaya koyuyor. Yeşil-beyazlı ekip taraftar desteğini de arkasına alarak evinde deplasmana oranla çok daha güzel maçlara imza atıyor.   Süper Lig’de kalan 14 maçın 8’ini evinde oynayacak olan Anadolu Kartalı, sezonu ilk 3 içinde tamamlamayı hedefliyor.  Atiker Konyaspor bu maçlardan maksimum puan hedefi yapıyor.  Kalan 14 haftada 6 maçını deplasmanda oynayacak olan yeşil-beyazlı ekip 4 maçını İstanbul takımlarına karşı oynayacak. Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Kasımpaşa deplasmanlarına çıkacak olan yeşil-beyazlı ekip kalan 2 deplasmanında ise Ankaragücü ve Alanyaspor’a karşı oynayacak

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.