Konyaspor 7 gönderdi  5 transfer yaptı

Konyaspor 7 gönderdi 5 transfer yaptı

Konyaspor yeni sezon öncesi istikrar kararı aldı ve önemli bir değişime gitmedi. Teknik direktör İlhan Palut’la yoluna devam eden Yeşil-Beyazlılar şu ana kadar 5 önemli transfer hamlesi yaparken, 7 isimle de yollar ayrıldı.

Konyaspor, yeni sezon öncesinde kadrosunda çok büyük bir değişikliğe gitmedi. Yeşil-beyazlılar İlhan Palut'la yola devam ederken 5 oyuncuyu kadrosuna kattı. Çok az isimle yollarını ayırdı.

Konyaspor’da transfer edilen oyuncular şu şekilde:

Serdar Gürler : Geçen sezon Antalyaspor'da beklentilerin altında kalan Serdar Gürler'in yeni adresi Konya oldu. Her iki kanatta da oynayabilen tecrübeli yıldız ritmini bulursa takıma önemli katkı verebilir.

Oğulcan Ülgün : Altınordu forması altında geçen sezonki performansıyla adını duyurdu. Orta alanda 6 ve 8 numara pozisyonlarında görev yapıyor.

Endri Cekici : Geçen sezon Ankaragücü küme düşmesine rağmen takımın en çok dikkat çeken isimlerinden biri oldu. 10 numara pozisyonunda oynuyor.

Soner Dikmen : 1. Lig'e düşen Gençlerbirliği'nden bedelsiz olarak geldi. Orta alanın yanı sıra sağ bekte de görev yapıyor.

Paul Mpoku : Konyaspor'un şu ana kadar ülke dışından tek transfer hamlesi. Birleşik Arap Emirlikleri ekibi Al Wahda'dan geldi. Sağ kanatta ve 10 numara pozisyonunda da görev yapabiliyor.

Yeşil-beyazlı ekiple yolları ayrılan isimler ise şu şekilde:

Marko Jevtovic (Al Ahli-Bedelsiz)

Deni Milosevic (Antalyaspor-Bedelsiz)

Levan Shenghelia (Serbest)

Volkan Fındıklı (Serbest)

Ismail Diomande (Serbest)

Samuel Eduok (Hajduk-Kiradan döndü)

Jesse Sekidika (Galatasaray-Kiradan döndü)

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum