Konyaspor 6 takviye yaptı 

Konyaspor 6 takviye yaptı 

Arabam.com Konyaspor ara transferde 6 oyuncuyu renklerine bağladı.

Spor Toto Süper Lig'de "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi sona erdi. Ligde kötü günler geçiren Arabam.com Konyaspor ara transferde 6 oyuncuya imza attırdı.

Yeşil-beyazlılar transferde Andreas Bouchalakis, Mahir Emreli, Alejandro Pozuelo, Metehan Mert, Marlos Moreno ve Niko Rak’ı renklerine bağladı. Konyaspor ara transfer döneminde Olympiakos’tan Andreas Bouchalakis, Inter Miami'den Alejandro Pozuelo, Troyes'dan Marlos Moreno ve Dinamo Zagreb'den de Mahir Emreli ile sezon sonuna kadar kadroya dahil edildi.

Yeşil-beyazlı ekip genç futbolcular  Metehan Mert ve Niko Rak ile de uzun süreli sözleşme imzaladı. Anadolu Kartalı Gençlerbirliği'nden kadroya dahil edilen Metehan Mert ile 3,5 yıllık, NK Sibenik'ten genç futbolcu Niko Rak ile 1 yılı opsiyonlu 4,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeşil-beyazlı ekipte 6 oyuncu trnasfer edilirken 4 oyuncu ile de yollar ayrıldı 

 Amir Hadziahmetovic’i Beşiktaş’a Zymer Bytyqi’yi Olympiakos’a veren yeşil-beyazlılar Barış Yardımcı ve Amilton’la karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı. 

YENİ TRANSFERLER SİFTAH YAPTI 

Konyaspor’un yeni transferleri Giresunspor maçıyla birlikte siftah yaptı.   Yeşil-beyazlı ekibin yeni transferi Andreas Bouchalakis Fenerbahçe maçıyla birlikte siftahını yapmıştı.  Yunan oyuncu Giresunspor karşılaşmasında ise 2. maçına çıkmış oldu. Bouchalakis iki maçta da 90 dakika sahada kaldı. Konyaspor’un diğer transferleri  Alejandro Pozuelo,  Marlos Moreno ve Mahir Emreli Giresunspor maçı ile birlikte yeşil-beyazlı forma siftahını yaptılar. Üç oyuncu maça ilk 11’de başlarken  Pozuelo 59.dakikada yerini Endri Çekici’ye Mahir Emreli 58.dakikada yerine Robert Muric’e bıraktı. Marlos Moreno ise 80 dakika sahada kalırken yerini Mehmet Ali Büyüksayar oyuna dahil oldu. Metehan Mert ve son transfer Niko Rak müsabakada forma giymedi.

SPOR SERVİSİ 



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum