Konyaspor 3’te 3 peşinde

Konyaspor 3’te 3 peşinde

Konyaspor bugün deplasmanda Adana Demirspor’a konuk olacak Yeni Adana Stadı'nda, saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, hakem Alper Ulusoy yönetecek

İttifak Holding Konyaspor Süper Ligin 3. haftasında Adana Demirspor’a konuk olacak Yeni Adana Stadı'nda, saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı, hakem Alper Ulusoy yönetecek. Karşılaşmada Ulusoy'un yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Kemal Yılmaz yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Davut Dakul Çelik olacak.

Ligde 1 puanı bulunan Akdeniz ekibi, sezona iki galibiyetle başlayan Konyaspor karşısında ilk galibiyetini almak isterken yeşil-beyazlı ekip 3’te 3 yapmak istiyor.

Mavi-lacivertlilerde, sakatlıkları bulunan Rassoul ve Akintola, Konyaspor maçında forma giyemeyecek.

Konyaspor, bu hafta Adana Demirspor karşısında kazandığı takdirde Süper Lig tarihinde ilk kez sezonun ilk 3 maçını kazanmış olacak. Yeşil-beyazlı ekip, ayrıca 5 yıl sonra da ligde 3 maçlık seri yakalayacak

Medipol Başakşehir'i mağlup ederek 2'de 2 yapan ittifak Holding Konyaspor, 2Adana Demirspor maçına kendi rekorunu kırmak adına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, rakibini mağlup ettiği takdirde 21. sezonunu geçirdiği Süper Lig'de ilk kez sezonun ilk 3 maçını kazanmış olacak. Anadolu'da Bugünün haberine göre Anadolu Kartal', 1989-1990 sezonunda ilk 2 maçta Zeytinburnuspor ve Sakaryaspor'u yenerken, 3. haftada Fenerbahçe'ye mağlup olmuştu. Temsilcimizin sonraki sezonlarda da ilk 3 maçı kazandığı bir sezonu bulunmuyor. İlhan Palut'un öğrencileri, Adana'dan 3 puanla dönerek en iyi sezon başlangıcına imza atmayı hedefliyor

Konyaspor, aynı zamanda 3 maçlık galibiyet serisi hasretini de dindirmek amacında. Yeşil-beyazlı ekip, geçen sezon 4 kez iki maçlık seriler yakaladıktan sonra oynadığı maçlarda galip gelemedi. Temsilcimiz, Nisan 2016 tarihinden bu yana üst üste 3 maç kazanamıyor.

Anadolu Kartalı, son olarak Aykut Kocaman yönetiminde 3. olduğu 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında 3 maç ve üzeri galibiyet serisi yakalamıştı. Sonraki sezonlarda ise en fazla iki maçlık serilere imza atıldı.

800. GOL HEYECANI YAŞANACAK

Süper Lig'de 21. sezonunu yaşayan yeşil-beyazlı ekip, Başakşehir maçında attığı gollerle lig tarihinde 678. maçında 798 gole ulaştı. Anadolu Kartalı, bu hafta deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor karşısında 2 gol bulması halinde 800. golünü atacak.800. golü atacak isim de Konyaspor tarihine geçecek. İlk olarak 1988-1989 tarihinde Süper Ligde oynamaya başlayan temsilcimizde 100. golü merhum futbolcu Kayhan Kaynak kaydetmişti. 500. gol 2013 yılında Ömer Ali Şahiner tarafından Elazığspor maçında atılmıştı. Konyaspor'da 600. gol Jagos Vukovic'ten, 700. gol de Petar Filipovic tarafından atılmıştı. Temsilcimizde 800. golün hangi oyuncu tarafından atılacağı merakla bekleniyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum