Konyaspor 3 puanı bu şekilde kazanacak

Konyaspor 3 puanı bu şekilde kazanacak

Arabam.com Konyaspor sezonun 29. haftasını Gaziantep FK’nın ligden çekilmesi nedeniyle maç yapmadan geçirecek. Yeşil-beyazlı ekip hükmen 3-0 galip sayılacağı maç sonrası puanını da 39’a yükseltmiş olacak

Arabam.com Konyaspor sezonun 29. haftasını Gaziantep FK’nın ligden çekilmesi nedeniyle maç yapmadan geçirecek. Yeşil-beyazlı ekip hükmen 3-0 galip sayılacağı maçta 3 puanı da hanesine yazdırmış olacak. Anadolu Kartalı bu hükmen galibiyetle puanını 39 yapacak. Haftayı maç yapmadan geçiren Konyaspor sezonun 30. hafta maçında evinde Adana Demirspor ile karşılşacak. 19 Nisan Çarşamba günü 20.30’da başlayacak maç MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda oynanacak.

Konyaspor son oynadığı 5 maçta 2 galibiyet 3 de beraberlik alarak 9 puan topladı.

Konyaspor evinde oynadığı ve 0-0 biten Giresunspor maçı öncesi oynadığı 5 maçın hepsini kaybetmişti. Giresunspor maçından sonra 1’i hükmen galibiyet olmak üzere 9 puan toplayan yeşil-beyazlılar, maç kazanmakta zorlansa da bun karşın 5 maçlık yenilmezlik serisi yakalamış oldu.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

arabam.com Konyaspor, Süper Lig’in 30.haftasında konuk edeceği Adana Demirspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic gözetiminde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri Erser Grup 1 nolu sahada yapılan antrenman, dinamik ısınma ile başladı.

Üç grup halinde 5’e 2 ve dar alanda pas çalışmasıyla devam eden idman, dört takımlı turnuva ile sürdü. Futbolcular hücum çalışması ile antrenmanı tamamladı.

Alt Yapı futbolcularından Ataberk Karababa ve Egemen Aydın da antrenmanda yer aldı.

Yeşil-beyazlıları, hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla devam edecek

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.