Konyaspor 3 puan avında

Konyaspor 3 puan avında

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 26. haftasında yarın deplasmanda Yeni Malatyaspor'a konuk olacak Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak.

İ.H. Konyaspor bugün Malatya deplasmanına çıkacak. Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak maç saat 16.00’da başlayacak. Maçı Sarper Barış Saka yönetecek. Saka'nın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Mehmet Kısal yapacak. Mücadelede dördüncü hakem olarak Bayram Başkan yapacak.

Yeni Malatyaspor ile Konyaspor, Süper Lig’de daha önce 7 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların 2’sini Yeni Malatyaspor, 1’ini Konyaspor kazanırken, 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bu sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan karşılaşma Zeki Yavru ve Artem Kravets’in karşılıklı golleriyle 1-1 beraberlikle sona erdi.

Konyaspor, deplasmanlarda puan ya da puanlar almakta zorlanıyor. Şu ana kadar dış sahada 11 karşılaşmaya çıkan Anadolu Kartalı, 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 8 puan toplayabildi. Söz konusu karşılaşmalarda rakip filelere 10 gol atan Konyaspor, kalesinde ise 15 gol gördü. Konyaspor, evinde oynadığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Söz konusu karşılaşmalarda rakip filelere 19 gol atan Konyaspor, kalesinde ise 13 gol gördü. Yeşil-Beyazlı ekip, iç sahada oynadığı maçlarda 19 puan toplayarak bu alanda ligin 9.basamağında yer aldı.

İttifak Holding Konyaspor'da Marko Jevtovic, formasına yeniden kavuşuyor

Sırp oyuncu, Beşiktaş ile ligde oynanan maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşmüştü. Kupada Beşiktaş ile oynanan karşılaşmada hastalığı sebebiyle forma giyemeyen 27 yaşındaki oyuncu, Denizlispor maçında ise cezası sebebiyle kadroda yer almadı. Takımın en istikrarlı oyuncularından olan Jevtovic, bu hafta oynanacak Yeni Malatyaspor maçıyla beraber formasına yeniden kavuşacak.

SPOR SERVİSİ

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum