Konya'nın en ucuz marketi duyurdu! Yerli üretim etin kilosu sadece 379 lira

Konya'nın en ucuz marketi duyurdu! Yerli üretim etin kilosu sadece 379 lira

'Konya'nın en ucuz marketi' sloganıyla faaliyetlerine devam eden market indirim kampanyasını duyurdu. Yerli üretim et bu kapsamda 379 liraya satılacak.

'Konya'nın en ucuz marketi' sloganıyla faaliyetlerine devam eden Dimaş Alışveriş Merkezi, kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Selçuklu Hoca Cihan Mahallesi Şeker Tekke Caddesi üzerinde hizmet veren markette sebze ve meyvelerde, hayvansal gıda ürünlerinde, temizlik grubu ürünlerinde dönem dönem indirimler yapılıyor.

img-20221111-wa0019.jpg

KENDİ BESİ ÇİFTLİKLERİ VAR

Dimaş, yeni bir indirim kampanyasına imza atarak, dana ve kuzu kıymada, dana ette ve köftede indirime gittiğini duyurdu. Sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan market, kendi besi çiftliklerinden yüzde yüz yerli ürünleri ucuz fiyata satacağını ilan etti. Dimaş, dana kıymanın kilo fiyatını 399,99 TL, dana etini 499,99 TL, köftenin kilosunu 449 TL, kuzu kıymayı da 379,99 TL'ye düşürdü

2022-11-24.jpg

ET KAMPANYASI 9 HAZİRAN'A KADAR DEVAM EDECEK

İndirim kampanyası, 30 Mayıs'ta başladı, 9 Haziran Pazar günü bitecek. Konyalılar ise indirime yoğun ilgi gösterdi. Kıymanın genelde 500-550 TL arasında satıldığı Konya'da dana kıymanın kilosunun 399,99 liraya, kuzu kıymanın 379,99 TL'ye satılması Konyalıların beğenisini kazandı.

thumbnail-img-7927.jpg

KONYALILAR BU MARKETLERİ ÇOK SEVİYOR

Fiyatları çok cazip bulduğunu dile getiren Konyalılar, “Artık nerede indirim varsa biz oradayız. Telefonda, televizyonda artık hep indirimleri takip eder olduk. Devir tasarruf devri. Konya'da vatandaşın yanında olan, sürekli indirim kampanyası düzenleyen marketler var. Ekonomik olarak zor günlerden geçiyoruz. Bugün bizim yanımızda olan hiçbir marketi unutmayacağız” şeklinde konuştu.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum