Konya'nın en havadar bölgesinde ucuz arsa satışı başladı! 2 katlı ev inşa edilebilecek

Konya'nın en havadar bölgesinde ucuz arsa satışı başladı! 2 katlı ev inşa edilebilecek

Türkiye genelinde belediyeler tarafından satışa çıkarılar arsa sayısında artış var. Konya'da Meram Belediyesi, Selçuklu Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi zaman zaman arsa satış ihalesine çıkıyor. Son olarak en havadar yerdeki arsalar satılacak.

Türkiye genelinde belediyeler parasal kaynak oluşturmak maksadıyla arsa satışı yapabiliyor. Bazen belediyelerin bu satışındaki amaç yeni yerleşim yerleri oluşturmak da olabiliyor. Meram Belediyesi, Selçuklu Belediyesi ve Konya Büyükşehir Belediyesi yıl içinde çok sayıda arsa satış ihalesi düzenliyor.

ekran-goruntusu-2024-06-15-114116.png

KONYA'DA 750 BİN LİRAYA SATILIK ARSALAR VAR

Bu arsalar bazen sanayi bölgesinde oluyor, bazen imara açılan mahallelerde oluyor. Son olarak Konya merkezdeki en havadar bölgede bazı arsalar uygun fiyata satışa çıkarıldı. Satış ihalesini düzenleyen Selçuklu Belediyesi detayları paylaştı. Listede 16 tane arsa yer alıyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 750 bin liradan başlıyor.

sizma-333.jpg

MERKEZE YAKIN VE ÇOK HAVADAR

27 Haziran 2024 tarihindeki ihaleyle arsalar yeni sahibini bulacak. Söz konusu arsalardan en dikkat çekici olanlar ise Selçuklu İlçesine bağlı olan Sızma Mahallesinde yer alıyor. Kent merkezine çok yakın olan ve havadar olmasıyla dikkat çeken Sızma Fevzi Çakmak Mahallesinde 750 bin liraya 600 metrekare arsalar satışa çıkarıldı.

sizma-1.jpg

Bu arsalara 2 katlı konut inşa etmek mümkün. İhale listesinde yer alan arsalardan en dikkat çekici olanlar bunlar. İhaleye katılmak isteyenler Selçuklu Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan satış duyurusu bölümündeki detaylara göz atabilirler.

ekran-goruntusu-2024-06-15-113214.png

ekran-goruntusu-2024-06-15-113239.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum