Konya'nın en çok izlenen televizyon kanalı belli oldu! İsmini duyan şaşırıyor

Konya'nın en çok izlenen televizyon kanalı belli oldu! İsmini duyan şaşırıyor

Türkiye genelinde yayın hayatına devam eden çok sayıda televizyon kanalı var. Konya'da en çok izlenen televizyon kanalı belli oldu. Ayda 25 milyon kişinin izlediği kanal dikkat çekti.

Türkiye genelinde yayın hayatını devam ettiren yüzlerce televizyon kanalı var. Bazı televizyon kanalları eskisi kadar izlenmiyor. Son yıllarda yayına hayatına son veren televizyon kanalı sayısı arttı. Bazı kanallar ise borca batık durumda. Konya'da yayın hayatına devam eden birçok kanal var. Bunlar arasında en çok izlenen televizyon kanalı ise dikkatleri üzerine çekti.

olay-tv-949944.jpg

AYDA 25 MİLYON KEZ İZLENİYOR

RTÜK’ten (Radyo ve Televizyon Üst Kurulu) 2023 yılında yayın lisansı alan Konya’nın dijital platformda yayın yapan ilk ve tek IP televizyonu rekor izlenme sayısına ulaştı. Konyaolay.com'dan Savaş Aral'ın haberine göre, KONYAOLAYTV’nin günlük izlenme sayısı 850 bini, aylık izlenme sayısı ise 25 milyonu aştı. Flaş Medya Grup bünyesinde Konya Olay Grup Medya AŞ’nin tescilli bir markası olan KONYAOLAYTV 24 saat kesintisiz, bağımsız, tarafsız, özgür yayıncılık anlayışı ile yayın yapıyor.

olay-tv-1.jpg

KONYA'DA BİR İLKE İMZA ATTI

Yeni nesil televizyon yayıncılığın Konya’daki ilk ve tek temsilcisi olduklarını söyleyen KONYAOLAYTV Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soylu, kuruluşu daha yeni olmasına rağmen IP üzerinden Konya’nın genel yayın yapan tek televizyonu olduklarını belirtirken “KONYAOLAYTV’nin alt yapısı HD formatında yeni nesil yayıncılık üzerine kurulmuştur. Yakın bir zamanda uydu yayıncılığı Avrupa’da olduğu gibi Türkiye’de de tarihe karışacak. Bir zamanlar karasal yayın yapan televizyonlar nasıl ki tarihe karışmışsa, çanak anten üzerinden izlenen televizyonlarda tarih olacaktır. Bugün uydu kiraları ödenemez rakama ulaşmıştır. 20-25 bin dolar aylık uydu kirası ödeyen birçok televizyon kanalı ya kapanmış, ya da borç batağına girmiştir” şeklinde konuştu.

olay-tv.jpg

EYLÜL AYINDA YENİ BİR SOLUK GETİRECEK

IP televizyonların hem yayın maliyetinin düşük olması hem de internetin olduğu dünyanın her yerinde izlenir olması nedeni ile yayın interlandı, uydudan yayın yapan televizyonlardan daha fazla olduğunu da vurgulayan Kemal Soylu “Bu nedenle biz Konya’nın dünyaya açılan penceresiyiz. KONYAOLAYTV Eylül ayında başlayacak yeni yayın döneminde adından daha da fazla söz edilecek” dedi.

BU PLATFORMLARDA 24 SAAT İZLENEBİLİYOR

KONYAOLAYTV, www.konyaolaytv.com.tr, www.konyaolaytv.com, kendi serverları başta olmak üzere, tüm SMART ve ANDROİD televizyonlardan, ARTI DİJİTAL MEDYA, FİLBOX, VOLOTV, CANLITV, CANLITVİZLE ve ECANLITV platformlarından 24 saat izlenebiliyor. Ayrıca spor, siyaset, spor, kültür-sanat, gibi kendi yapımları da YOUTUBE üzerinden, tüm tabletlerden, bilgisayarlardan ve cep telefonlarından izlenebiliyor.

Bu açıklamalara göre Konya'nın en çok izlenen televizyon kanalı KONYAOLAYTV oldu.

Kaynak:Konyaolay.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum