Konya'nın en büyük televizyon kanalı yayın hayatına son verdi

Konya'nın en büyük televizyon kanalı yayın hayatına son verdi

Konya'da kurulan ve ulusal yayın yapan televizyon kanalı yayın hayatına son verdi.

Konya'da kurulan televizyon kanalı yayın hayatına son verdi. Söz konusu televizyon kanalı Konya'nın en büyük televizyon kanalı olarak biliniyordu. Televizyon kanalı yayın hakkını başka bir yayın kuruluşuna sattı.

adsiz-005.jpg

'Birlik ve Beraberlik Noktası' mottosuyla önce Konya daha sonra ise İstanbul merkezli yayın yapan BBN TÜRK TV, yayın hayatına son verdi. 3 Ekim 2020'de yayın hayatına başlayan BBN TÜRK TV yönetimi yeni bir karar aldı.

konya-tv.jpg

"Birlik ve Beraberlik Noktası" mottosuyla yayın hayatını sürdüren kanalın yayınlarına son verdiği belirtildi. Kanaldan ise konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

bbn.webp

BBN TÜRK SATILDI MI?

Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşeceği belirtiliyor. BBN TÜRK TV, yayınlarının yanı sıra internet sitesi ve YouTube hesapları üzerinden de izleyicilerine ulaşıyordu.

bbn-konya.jpg

Şu an için kanalın siyah yayına bindiği, İstanbul merkezde bulunan televizyonun frekanslarının da satıldığı öğrenildi. Konu ile ilgili önümüzdeki günlerde KAP'a bildirim yapılması da bekleniyor. BBN Haber Gazete ve BBN Haber internet sitesinin yoluna devam ettiği de biliniyor. BBN Türk TV, büyük yatırımlarla ilk Konya’da kurulmuş, merkezi daha sonra İstanbul’a taşınmıştı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum