Konya'nın en büyük fabrikalarından birisi 60 milyon lira bağışladı

Konya'nın en büyük fabrikalarından birisi 60 milyon lira bağışladı

Türkiye deprem bölgesine yardım toplamaya devam ediyor. Konya'nın en büyük fabrikalarından birisi 60 milyon lirayı depremzedelere bağışladı.

Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Çok sayıda şirketten milyonlarca lira bağış geldi. Konya'dan deprem bölgesine çok sayıda yardım TIR'ı gönderildi.

100379.jpg

Konya STK'ları da deprem bölgesinde önemli çalışmalar yürütüyor. Konya'da faaliyet gösteren dev firmalar yüksek miktarda bağışları açıklamaya başladı. Konya ve Türkiye'de alanında lider olan firmadan 60 milyon lira bağış kararı açıklandı. 

turkiye-yerli-tank-motoru-849-2-41.jpg

Konya'da dev fabrikası faaliyet gösteren TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ, deprem bölgesine ayni ve nakdi yardım olarak 60 milyon TL'ye kadar bağış yapılmasına karar verdi.

adsiz.jpg

TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayımlanan açıklamada, '6 Şubat 2023 tarihinde yaşamış olduğumuz, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler nedeniyle, zarar gören tüm milletimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

thumbs-b-c-20c282c0f250fc3cb15c5c8076503255-001.jpg

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

'Deprem felaketinin ardından, ilgili bölgelerde kullanılması ve ihtiyaçların teminine yönelik olarak, şimdilik 60 milyon TL' ye kadar ayni ve nakdi yardım olarak bağış yapılmasına, 2022 yılı olağan genel kurul toplantısında genel kurul onayına sunularak pay sahiplerine kapsamlı bilgi verilmesine, bağış ve yardımlara ilişkin olarak genel kurul onayı ile artırılacak olan 2023 yılına ilişkin yeni bağış tutarı limitinden düşülmek üzere yardım yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum