'Konyalıların hayali olan bu projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan hayata geçirdi'

'Konyalıların hayali olan bu projeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan hayata geçirdi'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi basın toplantısı düzenleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Konya'nın hayali olan birçok proje Cumhurbaşkanımız Erdoğan sayesinde hayata geçti” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingi öncesi basın toplantısı düzenleyen AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Konya'nın hayali olan birçok proje Cumhurbaşkanımız Erdoğan sayesinde hayata geçti” dedi.

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, konuşmasına deprem felaketi yaşayan Düzce’ye geçmiş olsun dileklerini ileterek başladı. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Angı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya’yı çok önemsediğini ve yatırımların devam edeceğini belirtti.  

CUMHURBAŞKANI MÜJDELER VERECEK

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Cumartesi günü olacak mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın müjdeleri olduğunu söyledi. Angı, “Cumartesi günü öğleden sonra Cumhurbaşkanımız Konya’yı ziyaret edecek. 2002’den beridir. Konya’ya her gelişinde şehrimizde heyecan oluşturuyor. Bu heyecanın arkasında mutlaka Konya’mıza yarar bir proje söz konusu oluyor. Hastanelerin hepsi problemdi. Şu anda bunların hepsi sorun olmaktan çıktı. Hepsi çok iyi durumda. Ulaşım açısından şehrin bölünmüş yolları az iken şu an gayet elverişli. Konya’nın yıllardır birçok hayaline zemin oluşturan Sayın Cumhurbaşkanımızdır. 2023 hedeflerimiz ile daha ileriye yol almaya devam edeceğiz. Hızlı trenler yapılıyordu. Ama kime yapılıyordu, çok pahalıydı bunlar. Şu anda otobüs fiyatlarının yarı fiyatıyla hizmete sunulmuştur. Bu hizmetlerin sadece başlangıcı olduğunu söylemek istiyorum. Cumhurbaşkanımızı Mevlana meydanında karşılayacağız. Orada bazı müjdeler de vereceğini biliyoruz” ifadelerini kullandı. 

SEVGİ SELİNE TÜM VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

Canlı bağlantılar ile açılışların gerçekleştirileceğini belirten Angı, şunları söyledi: “Önemli ulaşım projelerimiz var. Enerji konusunda açılış yapacağımız projelerimiz var. Yani her alanla ilgili yapmış olunan bitirilmiş resmi açılış gerçekleştirilecek. Konya olarak neyi önemsiyoruz, bir takım gündemde olan projelerin masaya yatırılması şehrimiz adına önemli. Konya bizden önce 1 tane devlet bir tane teknik üniversitesi var. Bugün bakıyoruz 3 tane devlet üniversitesi 2 tanede vakıf üniversitesi olduğunu görüyoruz. Eğitimde ciddi adımları bizler attık. Yani baktığımızda Cumhurbaşkanımızın döneminde 80 yıllık planlar hayata geçti. Şahsen bu şehrin bir evladı oyarak. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyorum. Cumartesi günü saat 14.00 civarında bu buluşma gerçekleşecek inşallah. Canlı bağlantılarla hizmete girecek tesislerimiz olacak. Proje sayısı fazla olduğu için bazı açılışlar sembolik olarak bazı hizmetler yerinden açılışı gerçekleştirilecek. Teşkilat buluşmaları şeklinde devam edecek. Programlarımız tamamlandıktan sonra da Konya’dan ayrılacak. Cumartesi günü olacak olan sevgi seline tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Konya’ya değer veren bir insan Cumhurbaşkanımız. O yüzden de Konya bu sevginin karşılığını 2023 seçimlerinde gösterecek. Kıymetli hemşerilerimiz. Konya’da Mevlana meydanında gerçekleştirilecek buluşmada bütün vatandaşlarımızı Mevlana meydanına bekliyoruz. Birlikte o günü yaşayalım istiyoruz.”

ALİ GÖZEN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum