Konyalılar'ın desteğini  yanımda hissediyorum

Konyalılar'ın desteğini yanımda hissediyorum

Partisinin Konya'daki teşkilat binasının açılışına katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, “Ben, Konyalılar'ın desteğini her zaman yanımda hissediyorum. Son 4 yıl içinde Konyalılar'dan çokça destek mesajı aldım” dedi

Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, Gelecek Partisi Konya İl Teşkilat Binasının açılışına katıldı. Davutoğlu'na Altınekin'de gösterişli bir karşılama programı düzenlendi. Davutoğlu yaklaşık 80 araçlık konvoyla daha sonra şehir merkezine giriş yaptı. Davutoğlu, Konya programına Konya Şehitliğini ziyaret ederek başladı. Davutoğlu'na açılış töreninde genel başkan yardımcıları, Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ve diğer parti kurmayları eşlik etti. Açılış törenine Konya'daki muhalefet partilerinin temsilcileri de katıldı.

HİÇBİR KONYALI'YA KÜSMEYECEĞİZ

Parti binası önünde konuşan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, “Erbakan Hocamız da dışlandığında Konya’ya gelmiş ve milli görüş hareketini buradan başlatmıştı. Konya’nın desteğini hep yanımda hissediyorum” dedi. “Bugün bizi binlerce araçla karşılayan Konyalılar her zaman bizimle birlikte olacaklar” diyen Davutoğlu, “Ben hem başbakanlık sürecinde hem de şimdi Konya'nın desteğini hep yanımda hissettim. Son 4 yıl içerisinde Konya'dan çok mesajlar aldım. Trol çeteleri bize saldırıp tehdit ettiklerinde Konya'dan bize dayanışma mesajları attılar. Çok zorlu süreçlerden geçtik. Konya, bizim için hep bir sığınak oldu. Hiç kimseye kızmayacağız, biz Anadolu’ya muhabbet tohumları ekmeye geleceğiz. Biz hiçbir Konyalıya küsmeyeceğiz, hiçbir vatandaşımıza küsmeyeceğiz. Ben biliyorum ki her bir Konyalı'nın yüreğinde bize karşı muhabbet vardır. Önemli olan sizlerin ne düşündüğüdür, sizlerin şahitliğidir. Bize bu şahitlik yeter. Önümüzdeki günlerde her türlü muamele ile karşılaşabilirsiniz. Hep muhabbet diyeceksiniz, biz bu topraklara sevgiyle geldik diyeceksiniz. Biz kavga için değil sevgi için geldik diyen Yunus Emre gibi davranacaksınız” şeklinde konuştu.

BASKILAR BİZLERİ YILDIRAMAYACAK!

İktidara Konya'dan sert sözlerle yüklenen Davutoğlu, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: ““Dedik ki yöneticileri ehliyet ve liyakat sahibi insanlardan oluşturun dedik, akrabalarınızdan seçmeyin dedik. Dediğimizi yapmadılar. Belki iktidarda olanlar rahat döşeklerinde hissetmiyorlar ama çiftçiler çare bekliyor, esnaflar kepenk kapatıyorlar. Bu gidişat gidişat değildir. Bize ne baskı yapacaklarsa yapsınlar, ne söylerlerse söylesinler, Gelecek Partisi tabelasını Türkiye'nin her beldesine asacağız. Bizi biz yapan değerler ayaklar altına alınırken kibir, israf, her türlü yanlış uygulamalar devam ederken sessiz kalmayacağız. AK Parti; yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklarla mücadele için iktidara geldi ama daha sonra bunları yapan bir partiye dönüştü. Çok uyardık. Bize konuşmayın, görmeyin ve bu düzen böyle sürsün dediler. ”

KEM SÖZ BİZE YAKIŞMAZ!

Türk milletinin adalete güveninin kalmadığını dile getiren Davutoğlu, “Adaleti tekrar ihya edin dedik. Onlarsa bize ihraç talebiyle cevap verdiler. Biz, kendi yolumuza bakacağız. Genç işsizliğin yüksek olduğu yerde gençler geleceğe umutla bakamaz. Gelecek nesillere onur duyacakları bir memleket inşa edeceğiz. Hak neredeyse biz orada olacağız 4 yıl önce Sayın Başbakanım diye etrafımızda dolaşanların bugün takındıkları tavra üzgünsünüz biliyorum. Ama onlara da güzel söz söyleyeceğiz. Kem söz bize yakışmaz” dedi. Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici ise “Genel Başkanımız sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu ve dava arkadaşlarını parti disiplinini bozmakla suçladılar. Halbuki hocamızın söylediklerini hazmedemediler. Çünkü bu şahıslar, kayıtsız şartsız itaat eden siyasetçiler istiyorlardı” dedi. Konuşmaların ardından Davutoğlu ve beraberindeki heyet, parti binasının açılışını yaptı.

SALİH ACIBADEM

070320202113388060781.jpg

070320202114188066096.jpg

esgha5zxqaaoa1j.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum