Konyalıların Aydın Çavuş efsanesi geri döndü

Konyalıların Aydın Çavuş efsanesi geri döndü

Konyalıların çok sevdiği efsane Aydın Çavuş Tesisleri Meram Belediyesi tarafından yapılan restorasyon çalışmaları ile hizmete yeniden açıldı.

Meram’ın marka mekanlarından biri olan Aydın Çavuş Tesislerinde Meram Belediyesi tarafından sürdürülen yenileme çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. Aydın Çavuş Restoran ve Kafe, haftasonu itibarıyla vatandaşların hizmetine açıldı.

whatsapp-image-2024-01-28-at-12-35-38-1.jpeg

Konya manzarasının en güzel izlenebildiği mekanlardan biri olan tesisin bilinen adıyla hizmet vermesi için marka isim de belediye tarafından alındı. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Konya Belediyesi'nin park ve bahçeler bölümünde 1925-1969 yılları arasında görev yapan Aydın Çavuş’un ismini taşıyan restoran ve kafenin, Konyalıları ve Konya’ya gelecek misafirleri en güzel şekilde ağırlayacağını söyledi.

whatsapp-image-2024-01-28-at-12-35-37-1.jpeg

Kavuş, işletmelerinin Kafe ve Resturant olarak Konyalılara hizmet vereceğini ifade etti. Kavuş, Aydın Çavuş’ın hayatını ve hikayesini de mekanda oluşturdukları bölüm ile de misafilerine tanıtılacağını ifade etti. Kavuş, “ İşletmemiz ağırlıklı olarak et resturantı olarak hizmet verecek. Aydın Çavuş’a yeni 2 bin ağaç diktik. Kafe kısmımızda kahvaltı hizmeti de sunacağız.

whatsapp-image-2024-01-28-at-12-35-37.jpeg

Aydın Çavuş’a çıkan yollarda yenileme çalışmaları gerçekleştirdik. Açtığımız tesislerde kaliteden taviz vermiyoruz. İşletmemiz 250 kişilik kapasitede ” İfadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-01-28-at-12-35-38.jpeg


HAMDİ BUĞUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum