Konyalılara müjde! Yer tespiti başladı Konya'da TOGG satış ve servis mağazası açılıyor

Konyalılara müjde! Yer tespiti başladı Konya'da TOGG satış ve servis mağazası açılıyor

Konya'da TOGG kullanıcılarına müjdeli haberi AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer verdi. Özer, uygun yer tespitinden sonra şehirde TOGG satış mağazası açılacağını, bu mağazanın içinde bir de servis hizmeti verileceğini söyledi

Türkiye'de en çok TOGG'un bulunduğu illerden biri Konya. Şehirde yerli ve milli araç olan TOGG'un sayısı her geçen gün artıyor. Araç kullanan sayısı artınca araya gelen bir grup platform kurdu. Platforma Konya TOGG Kullanıcıları Platformu adı verildi. Protokolü, TOGG kullanıcısı iş insanlarını ziyaret eden platform, önceki gün farklı bir programa imza attı. Beyşehir Çevre Yolu'nda yer alan Selçuklu Mahmut Sami Ramazanoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinde TOGG buluşması düzenlendi. Bu buluşmaya platform yöneticileri ve üyeleri, birçok TOGG kullanıcısı ve AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer katıldı.

01.jpg

KONYA'DA MÜJDEYİ HAKAN ÖZER VERDİ

AK Partili Özer, buluşmanın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Milletvekili Özer, şehirdeki yüzlerce TOGG kullanıcısına kesintisiz, hızlı ve etkin bir servis hizmeti verilmesi için öneri ve taleplerini dinlediğini belirtti. Paylaşımında “Yerli ve milli cihazımız TOGG'a Konya’mızda gösterilen ilgiye TOGG kayıtsız kalmadı” diyen AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, şunları aktardı: “Uygun yer tespitinden sonra en kısa zamanda kendi bünyesinde servis ve satış hizmetine başlayacaktır. Ayrıca, açılış tarihine kadar haftada iki gün geçici servis hizmeti sağlayacaktır.”

438108985-7494946420542245-7411642658522996911-n.jpg

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum