Konyalılar esnaf odası başkanına çok kızgın! Zam için seçim sonrasını beklemiş

Konyalılar esnaf odası başkanına çok kızgın! Zam için seçim sonrasını beklemiş

Konya'da yerel seçimden sonra etliekmeğe, ekmeğe, minibüse, taksiye zam geldi. Konyalılar, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak'a sert tepki gösterdi.

Konya'da yerel seçimden sonra etliekmeğe, ekmeğe, minibüse, taksiye zam geldi. Konyalılar, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak'a yüklenerek, “Başkan, zam için seçim sonrasını beklemiş. Anlaşılan AK Parti ile ters düşmek istiyor. Enflasyonla böyle mi mücadele edilir” dedi. Konya'da seçimden sonra hayat pahalılığı arttı. Doların yükselmemesine, mazotun artmamasına, enerji maliyetlerinin yükselmemesine rağmen şehirde zam furyasının estirilmesi Konyalıların tepkisine neden oldu.

konesob-baskani-muharrem-karabacak-2022e-girerken-1640936734323.jpg Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak

Esnaf temsilcilerinin her kalem ürüne zam yapması, vatandaşın sabrını zorluyor. Konyalılar, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak'a tepki gösteriyor. Vatandaş, zam yaparak enflasyonla mücadele edilemeyeceğini söylüyor. KONESOB Başkanı Karabacak'a ise tepkiler dinmiyor. Karabacak'ın bu zamlara onay vermesi, zamların bayram önü yapılması, seçim önü değil de planlı bir şekilde seçim sonrasının beklenmesi Konyalılar adına bardağı taşıran son nokta oldu. Konya halkı, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak'ın enflasyonu körükleyecek kararlara imza atmasının doğru olmadığını belirtiyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum