Konyalılar 75 liraya etliekmeği çok sevmişti! Karatay'a ilk şube açılıyor

Konyalılar 75 liraya etliekmeği çok sevmişti! Karatay'a ilk şube açılıyor

Konya'ya her gün yeni bir işletme kazandırılıyor. Şehrin yöresel lezzetlerinin satıldığı işletmelerin sayısı, her geçen gün artıyor. Bu kapsamda Ekrem Coşkun Etlekmek, KTO Karatay Üniversitesi karşısına yeni bir şube açma kararı aldı.

Dönerin yanı sıra, Konya'nın meşhur lezzetlerinin başında gelen etliekmek şubeleriyle de adından söz ettiren, kampanyalarıyla Konyalıların takdirini ve beğenisini kazanan Ekrem Coşkun, 'Ekrem Coşkun Etlekmek' adıyla yeni bir şube daha açıyor. KTO Karatay Üniversitesi karşısında faaliyete geçirilecek olan şube, Ekrem Coşkun etliekmek markasının Karatay'daki ilk, şehir genelindeki 5. şubesi olacak. Açılış, yarın (5 Haziran Çarşamba) saat 12.00'de gerçekleştirilecek.

1705412615.jpeg

COŞKUN BU İŞİ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ OLARAK GÖRÜYOR

Ekrem Coşkun Döner ve Etlekmek Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun, Konya'da yaygınlaştırdığı etliekmek şubelerinin aslında sosyal sorumluluk projesi olduğunu her fırsatta dile getiriyor.

ekrem-dayi.jpg

Coşkun, geliri düşük olan, maddi konularda zorluk çeken insanların da ailecek dışarıda yemek yiyebilmesi, öğrencilerin daha ucuza ve kaliteli şekilde karnını doyurabilmesi için etliekmek şubelerini yaygınlaştırdığını ifade ediyor. Ekrem Coşkun'un etliekmek işine girmesinin gerekçesi de etliekmek şubelerini 'sosyal sorumluluk projesi' olarak görmesi.

adsiz-003.jpg

AŞIRI TALEP ZAMAN ZAMAN UZUN KUYRUKLAR OLUŞTURUYOR

Uygun fiyat ve lezzet, Ekrem Coşkun Etlekmek şubelerine vatandaşın yoğun ilgi göstermesine sebep oluyor. Aşırı talepten dolayı dönem dönem Ekrem Coşkun Etlekmek şubelerinde uzun kuyruklar oluşuyor.

1705412661.jpeg

Fiyatı makul bulan Konyalılar, şehirde Ekrem Coşkun Etlekmek gibi işletmelerin sayısının artmasını istiyor. Ekrem Coşkun Etlekmek'te tek etliekmek sadece 75 liraya satılıyor.

Kaynak:Mustafa Ünüvar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
19 Yorum