Konyalı Vali önce vatandaşın trafik cezasını iptal ettirdi sonra da eşiyle barıştırdı

Konyalı Vali önce vatandaşın trafik cezasını iptal ettirdi sonra da eşiyle barıştırdı

Konyalı Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi bir vatandaşın hiç gitmediği Artvin’den gelen trafik cezasını iptal ettirdi. Bu ceza yüzünden eşiyle küsen vatandaşı da Konyalı Vali barıştırdı.

Erzurum’da çiftçilik yapan iki çocuk babası Yüksel Bayram’ın adresine hiç gitmediği Artvin’den gelen trafik cezası nedeniyle eşiyle arası bozmuştu. Erzurum ilinde yayın yapan Pusula Gazetesi’nde yer alan haberin ardından Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, duruma kayıtsız kalmadı. Kesilen cezayı iptal ettiren Vali Çiftçi, Bayram’ı telefonla arayarak hem özür diledi, hem de eşi ile arasının düzelmesini sağladı. Konyalı Valinin bu tutumu, herkes tarafından büyük takdir gördü.

vali-1.jpg

Konyalı Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi konu ile ilgili şunları söyledi: “Konuya ilişkin haberi Erzurum Pusula Gazetesi'nde gördüğümde, incelenmesi için sorunu Erzurum Emniyet Müdürü'müze aktardım. Artvin Emniyeti'nin hatalı işlem yaptığını anlayınca, mağdur vatandaşımızı arayıp, cezanın iptal edildiğini söyledim, özür beyan ettim. Konu tatlıya bağlandı.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum