Konyalı usta 10 yaşından beri bu işi yapıyor! Arabaları sesinden tanıyıp tamir ediyor

Konyalı usta 10 yaşından beri bu işi yapıyor! Arabaları sesinden tanıyıp tamir ediyor

Konya’da 10 yaşından itibaren araba tamiri ile uğraşan Nurullah Nurullahoğulları yeni açtığı N&N Car Hospital ile sektöre yeni bir soluk getirdi. Arabaları sesinden taniyip tamir eden usta takdir topladı.

23 yıllık deneyimi ve sektördeki uzmanlığıyla tanınan Nurullah Nurullahoğulları, Konya'nın Bakırcılar Sanayi Horozluhan Mahallesi Petekçiler Sokakta N&N Car Hospital ile sektöre damgasını vuruyor. Otomobil bakım ve tamirinde uzmanlaşan Nurullahoğulları, bu alandaki uzun yıllara dayanan bilgi birikimini ve tecrübesini kendi işletmesine taşıyarak, Konya’da yeni bir girişime adım attı.

2-2.jpg

23 YILLIK TECRÜBE

Nurullah Nurullahoğulları’nın hikâyesi, otomotiv sektörüne duyduğu tutku ile 10 yaşında başladı. Genç yaşta sektöre adım atan Nurullahoğulları, yıllar içinde edindiği tecrübe ve bilgi birikimiyle Volkswagen servisinde çalışarak kendini bu alanda geliştirdi.
“Volkswagen bir araba kapıya yanaştığında, aracın sesinden modelinin ne olduğunu anlarım” diyen N&N Car Hospital Sahibi Nurullah Nurullahoğulları, bu alandaki uzmanlığını ve detaylara gösterdiği özeni vurguluyor. Uzun yıllar boyunca edindiği bilgi ve tecrübeyi kendi işletmesine aktaran Nurullahoğulları, otomobil bakım ve tamir alanında uzmanlaşmış bir isim olarak dikkat çekiyor. Nurullah Nurullahoğulları, çocuk yaşta başladığı bu yolculuğu ve sektördeki deneyimini şu sözlerle dile getirdi: “10 yaşından beri otomotiv sektörünün içindeyiz. Volkswagen servisinde yıllarca çalışarak bu alanda derin bir uzmanlık kazandım. Volkswagen bir araba kapıya yanaştığında, aracın sesinden modelinin ne olduğunu anlarım. Uzun yıllar başka iş yerlerinde çalıştıktan sonra kendi iş yerimizi açmaya karar verdik."

2-4.jpg

ŞEFFAFLIK ÖN PLANDA

Nurullahoğulları, yeni açtığı N&N Car Hospital ile müşteri memnuniyetini ve şeffaf hizmet anlayışını ön planda tutmayı planladıklarını belirterek şunları söyledi: “Konya'da, Bakırcılar Sanayi'de kendi araç bakım servisimi, N&N Car Hospital'ı açtım. Uzun yıllar Volkswagen servisinde çalıştıktan sonra kendi iş yerimi açmaya karar verdim. Bu kararı alırken, yılların birikimi ve tecrübesiyle müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmayı hedefliyorum. İş yerimi açarken en büyük hedefim, müşterilerimize güvenilir ve şeffaf bir hizmet sunmaktı. Her zaman işimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum ve bu süreçte müşteri memnuniyetini en ön planda tutuyorum. Yaptığım her işi şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyorum. Her tamir ve bakım işlemini müşteriye göstererek yapıyorum. Böylece müşterilerimiz, araçlarının hangi işlemlerden geçtiğini ve neden bu işlemlerin yapıldığını anlıyor."

2-1.jpeg

EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ

N&N Car Hospital olarak, sadece bir araç bakım servisi değil, aynı zamanda bir güven merkezi olmayı hedeflediğini kaydeden Nurullahoğulları, “Müşterilerimizin araçlarını bize gönül rahatlığı ile emanet edebilecekleri, her türlü bakım ve tamir ihtiyacında bize başvurabilecekleri bir yer olma amacıyla yola çıktık. Bizimle çalışmayı tercih eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyor ve her zaman en kaliteli hizmeti sunmak için burada olduğumuzu belirtmek istiyorum” diye konuştu.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum