Konyalı öğrenciler depremzedeler için soba üretiyor: 400 liraya bağışlayabilirsiniz

Konyalı öğrenciler depremzedeler için soba üretiyor: 400 liraya bağışlayabilirsiniz

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Konya ve Türkiye genelinde yardımlaşma kampanyaları artıyor. Konyalı öğrenciler soba üretimine başladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Konya ve Türkiye genelinde çeşitli yardımlaşma kampanyaları düzenleniyor. Konya belediyeleri ve Konya STK'ları öncülüğünde çok sayıda yardım kampanyası düzenleniyor.

thumbs-b-c-30e762e38083897dde1e29978940e08d-001.jpg

Konya'dan başta Hatay olmak üzere depremin etkilediği bütün illere yüzlerce TIR dolusu gıda ve ihtiyaç malzemesi gönderildi.

konya-sekerin-deprem-yardim-tirlari-yola-cikti-001.jpg

Konya'da bazı fırıncılar aralıksız ekmek üreterek deprem bölgesindeki vatandaşlara ulaştırıyor. Bunun dışında konteyner ev üretimine başlayan firmalar da var.

demonte-konteyner-nakliyesi-001.jpg

İmalatı tamamlanan konteyner evler deprem bölgesine gönderiliyor. Son olarak Konya'da bir okulun öğrencileri depremzedeler için soba üretimine başladı. Mehmet Tuza Pakpen Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'Bir Soba Da Sizden Olsun' kampanyasını başlattı.

89355958-620x410-001.jpg

Meslek lisesi öğrencileri bu kapsamda okuldaki atölyede 1000 tane soba üretecek. Üretilen sobalar deprem bölgesindeki vatandaşlara gönderilecek. Depremzedelere soba bağışlamak isteyenler için bir adet sobanın bedeli ise 400 lira olarak belirlendi. Soba bağışlamak isteyenlerin okul ile irtibata geçmesi istendi.

adsiz-038.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.