'Konyalı her zaman AK Parti'yi destekledi'

'Konyalı her zaman AK Parti'yi destekledi'

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Önümüzdeki seçim çok kritik. Konya halkı, her zaman Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye yüksek destek verdi. İnanıyoruz ki bu destek, 14 Mayıs seçiminde de verilecek” dedi.

AK Parti, Konya'da milletvekili adaylarını tanıttı. Tanıtım programında konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, “Önümüzdeki seçim çok kritik. Konya halkı, her zaman Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti'ye yüksek destek verdi. İnanıyoruz ki bu destek, 14 Mayıs seçiminde de verilecek” dedi.

AK Parti Konya adaylarını Selçuklu Kongre Merkezi'nde (SKM) tanıttı. Programa milletvekili adaylarının yanı sıra, AK Parti Konya il başkanı Hasan Angı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Program, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

ftgiy51xgaeoyor.jpg

KONYA AK PARTİ'YE DESTEĞİNİ 14 MAYIS'TA DA VERECEK

Aday tanıtım programının açılış konuşmasını AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı yaptı. Angı, seçim yarışının hızlandığına dikkat çekti. AK Parti'nin Konya'daki 15 milletvekilinin de tecrübeli isimlerden oluştuğunu, temsil kabiliyetlerinin yüksek ve dinamik bir kadro olduğunu ifade eden Angı, Konya halkının her zaman Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye yüksek destek verdiğini hatırlattı. Angı, “İnanıyoruz ki bu destek, 14 Mayıs seçiminde de verilecek. AK Parti, bir hizmet kervanı oluşturdu. Bu hizmetleri artırarak, devam ettirmek için de çaba devam ediyor. Bakın 6'lı masa kendi listeleriyle milletin önüne çıkamadı. Hadi çıksaydınız. Alınan oyların kime ne kadar geldiğinin kavgası seçimden sonra yapılacak. Bizler kutlu davanın yolcuları olarak, tempoyu daha da artıracağız. Önümüzdeki seçim çok kritik. Kimin kimlerle bir olduğu ortada. Allah, yolumuzu, bahtımızı açık etsin” şeklinde konuştu.

hasan-angi.jpg

14 MAYIS SANDIKLARIN PATLADIĞI BİR SEÇİM OLACAK

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise şunları kaydetti: “Seçim için start veriyoruz. 14 Mayıs'ta büyük bir zaferi kucaklamış olacağız. Türkiye, çok önemli kazanımlar elde etti. Konya da bu kazanımlardan faydalandı. Çok önemli işler gerçekleşti Konya’da. Yeni bir başarı hikayesi yazmak gerekiyor artık. TOGG yola çıktı, ilk SİHA gemimiz yola çıktı. Göz yaşartacak işler bunlar. Devrim gibi işler bunlar. Konya, son dönemde oluşturduğu birlik ve beraberlikle gıpta ile bakılan bir şehir oldu. Vekillerimizin hepsini Ankara’ya göndermek için teşkilatımız ve Konyalılar gayret içerisinde olacaklar. Konyalılar, her zaman Cumhurbaşkanımıza da AK Parti'ye de yüksek destek verdi. İnşallah 14 Mayıs, sandıkların patlayacağı bir seçim olacak. Şimdi güçlü bir sesle 'Recep Tayyip Erdoğan' diyoruz. İnşallah 15 Mayıs’ta coşkuyu hep birlikte yaşayacağız. Konya'da da çok güçlü bir liste oluştu.” Daha sonra adaylar da kısa bir konuşma yaptı.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI;

1-Tahir Akyürek

2-Orhan Erdem

3-Selman Özboyacı

4-Meryem Göka

5-Abdullah Ağralı

6-Mehmet Baykan

7-Ziya Altunyaldız

8-Latif Selvi

9-Mustafa Hakan Özer

10-Faruk Özçelik

11-Burhanettin Sevencan

12-Saadet Armağan Güleç Korumaz

13-Ercan Uslu

14-Hümeyra Saçkesen

15-Muhammed Zeren

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum