Konyalı firma sektöründe dünya markası oldu! 75 ülkeye ihracat yapıyor

Konyalı firma sektöründe dünya markası oldu! 75 ülkeye ihracat yapıyor

Türkiye'nin en büyük asansör üreticilerinden birisi Konya'da faaliyet gösteriyor. AH&MET Asansör, Konya Asansör Fuarı’nda en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı.

Asansör sektörünün lider firmaları arasında yer alan AH&MET Asansör, Konya Asansör Fuarı’nda en çok ziyaret edilen stantlar arasında yer aldı. AH&MET Asansör Satış ve Pazarlama Müdürü Kemal Uyumaz, firması ve fuar hakkında bilgi verdi. Uyumaz, “1998 yılında kurulan firmamız paket asansör ve ekipmanları satışı yapan, Türkiye'nin önde gelen lider firmalarındandır.

asansor-001.jpg

Yurt içinde doğudan batıya, kuzeyden güneye geniş bir hizmet yelpazesi oluşturuyor. Firmamız müşterilerinden aldığı güvenle son yıllarda 75 ülkeye ihracat yaparak bu yelpazesini yurtdışında da genişletti. Türkiye’nin sanayi merkezi Konya’da 20 bin metrekare fabrikamızda, kabin, kontrol sistemleri, yarı ve tam otomatik kapı, süspansiyon ve şase üretiyoruz.

ahmet-asansor-3.jpeg

Ürünlerimizi Avrupa Standartları, Rusya Standartları ve Ukrayna Standartlarına göre üretip belgelendiriyoruz. Firmamız yüksek kalite ve zamanında teslimat prensibi ile çalışarak birçok yerli ve yabancı markanın satışını yapmaktadır. Ülkemizde ve dünyadaki gelişmeleri sürekli takip eden genç ve dinamik kadromuz ile teknolojik gelişimi ve yeniliği hedefleyen firmamız, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile geçmişin ışığı altında geleceğe sağlam adımlar atarak sektörde yerini almaya devam ediyor.

ahmet-asansor-2.jpeg

Konya sanayi alanında Türkiye’nin üretim üssü asansör sektöründe de en önde gelen şehirlerarasında yer alıyor. Böyle bir fuar sektörümüz ve paydaşlarımız için elzemdi bu fuar tüm firmalara hayırlı olsun” dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum