Konyalı etliekmekçi zamlara inat indirim yaptı! Sadece 25 lira

Konyalı etliekmekçi zamlara inat indirim yaptı! Sadece 25 lira

Konya'da etliekmek fırınlarının kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Son olarak Konyalı etliekmekçi indirim kararını duyurdu. Sadece 25 liraya satış yapacak,

Şivlilik günü “Konyalı çocuklar her şeyin en iyisini hak ediyor” diyerek, çocuklara etliekmek ve Konya böreği dağıtan Kosova Mahallesi'ndeki esnaf, şimdi de 180 liralık etliekmeği 60 liraya düşürerek, kampanya yaptı. Mehmet Sırakaya isimli esnaf, “Konyalılar doya doya yesin diye böyle bir kampanya yaptık” dedi.

mehmeeeet.jpg

FIRSATÇILARA İNAT İNDİRİM YAPTI

Konya'da tek etliekmek lokantalarda 180 lira oldu. Mahalle esnafları da tek etliekmeğin fiyatını son zamla birlikte 90 liradan 130 liraya çıkardı. Bazı esnaflar ise “Vatandaşın yanındayız” diyerek, etliekmek ve Konya böreğinde indirime gitti. Bu esnaflardan biri de Kosova Mahallesi'nde hizmet veren Hüner Etliekmek Sahibi Mehmet Sırakaya oldu.

427725313-7439094899489592-1592423354229220784-n.jpg

KONYALILAR DOYA DOYA ETLİEKMEK YİYECEK

Sırakaya, “Konyalılar doya doya yesin diye” etliekmekte kampanya yaptı ve tek etliekmeğin fiyatını 60 liraya düşürdü. Esnaf aynı zamanda da Kosova Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Sırakaya, Merhaba Gazetesi'ne konuştu.

mehmet-488484.jpg

Sırakaya, “Konya'nın en büyük keyfinden biri de etliekmek yemektir. Son dönemlerde etliekmek çok pahalandı. Vatandaş, eskisi gibi etliekmek yiyemez oldu. Ben de kampanya yapmak istedim. Etliekmeğin fiyatını 60 liraya düşürdük. Maliyetine hizmet vereceğiz. Her şey Konyalılar, her şey Kosova Mahallesi sakinleri için. Bugün vatandaşımızın yanında olmayacağız da ne zaman olacağız? Herkesin bu zorlu dönemlerde fedakârlık yapması gerekiyor. Biz de üzerimize düşeni yaptık. Vatandaşı düşünmek gerekir” dedi. Mehmet Sırakaya isimli esnaf, lahmacunun tanesini de 25 liraya indirdi.

MESUT TURAN

Kaynak:Mesut Turan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
28 Yorum