Konyalı emekli vatandaştan ucuz et kuyruğu yorumu: Allah razı olsun
Türkiye'de hayat pahalılığı Ramazan ayında da etkisini sürdürüyor. Küçükbaş ve büyükbaş hayvan varlığında ilk sıralarda yer alan Konya'da, dar gelirli vatandaşlar uygun fiyatlı et alabilmek için saatlerce kuyrukta bekledi. Ekrem Coşkun'un kıymanın kilosunu 395 TL'den, kuşbaşının ise 475 TL'den satışa sunması, vatandaşları uzun kuyruklara çekti.
GÜNEŞ ALTINDA BEKLEDİLER
Ramazan ayında oruçlu halde kuyrukta bekleyen vatandaşlar, güneşten korunmak için ilginç yöntemlere başvurdu. Bazı vatandaşlar, başlarına karton kutu geçirerek güneşin etkilerinden korunmaya çalıştı. Bu görüntüler, hayat pahalılığının vatandaşları ne kadar zorladığını gözler önüne serdi.
UCUZ ET İÇİN UZUN KUYRUKLAR
Konya'da Ekrem Coşkun'un başlattığı ucuz et satışı, dar gelirli vatandaşlar için büyük bir fırsat oldu. Ancak, bu fırsattan yararlanmak isteyen yüzlerce vatandaş kuyrukta beklemek zorunda kaldı. Özellikle Ramazan ayında et fiyatlarının yüksek olması, vatandaşları bu tür indirimleri değerlendirmeye itiyor.
"İNDİRİM YAPANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN"
Emekli bir vatandaş ucuz et satan firmaya teşekkür etti. Mustafa Çelik isimli vatandaş, "Son zamlarla kıymanın kilogram fiyatı 600 lirayı geçti. Kuşbaşını zaten alamıyoruz. Fiyatlardan dolayı sağlıklı beslenemiyoruz. Allah indirim yapıp vatandaşa et satan bu işletmelerden razı olsun" ifadelerini kullandı.
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.