Konyalı Alper Oral Judo Federasyonu yönetimine girdi

Konyalı Alper Oral Judo Federasyonu yönetimine girdi

Türkiye Judo Federasyonu 6'ncı Olağan Genel Kurulu ve 8'inci Mali Kurulu, Ankara’da bir otelde gerçekleştirildi.

Türkiye Judo Federasyonu 6'ncı Olağan Genel Kurulu ve 8'inci Mali Kurulu, Ankara’da bir otelde gerçekleştirildi. Genel kurulda mevcut başkan Sezer Huysuz ve eski milli judocu Hüseyin Özkan başkanlık için yarıştı. Seçimde toplamda 171 delegeden 163’ü oy kullandı. 137 oy alan Sezer Huysuz yeniden Türkiye Judo Federasyonu başkanı seçildi. Sezer Huysuz'un rakibi Hüseyin Özkan ise 26 oyda kaldı. Seçimde geçersiz oy çıkmadı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Alper Oral da Huysuz’un listesinde yer aldı. Judo Federasyonunun yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:

Abdulhalim Aksu, Mustafa İspirgil, Serhan Çatal, Önder Tabak, Semih Yılmaz, Alper Oral, Mutlu Gürler, Uğur Arslan, Mehmet Musa Evin, Hülya Şenyurt

ALPER ORAL KİMDİR ?

Alper Oral, 1982 yılında Konya'da doğdu. 2006 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 5 yıl özel sektörde çalıştıktan sonra 2009 yılında Konya Büyükşehir Belediyesinde Kılıçarslan Gençlik Merkezi Müdürlüğü yaptı. Gençlik Meclisi kuruculuğunu üstlendi. 2019 yılında Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı görevine getirildi. Lisanslı atletizm sporcusu, voleybol, masa tenisi ve futbol oyuncusu olan Oral, orta düzey İngilizce bilmektedir. Avrupa Bakanlığı, Türkiye Ulusal Ajansı, Eurodesk temsilciliğini yürütmektedir. Gençlik, spor ve eğitim konularında birçok AB projesinde koordinatör olarak görev almıştır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.