Konya'daki meşhur plaza satışa çıkarıldı! Fiyatı 51 milyon lira

Konya'daki meşhur plaza satışa çıkarıldı! Fiyatı 51 milyon lira

Adana Çevre Yolu Şehir Hastanesi yanında bulunan 5 katlı plaza komple satışa çıkarıldı. 2 yıllık bina için 51 milyon TL istendi. 820 metrekare arsa üzerine kurulu olan plazanın içinde iki kurumun kiracı olduğu da belirtildi.

Konya'da bin 386 metrekare bina kullanım alanı olan, 820 metrekare alan üzerine kurulu olan 5 katlı plaza önceki gün satışa çıkarıldı. Bina için 51 milyon TL istendi. Plazanın içinde iki farklı bakanlığa bağlı kurumun kiracı olduğu bilgisine ulaşılırken, plazanın yüksek kira getirisinin olduğu da ilanda özellikle vurgulandı.

genel-gorunum-2.png

PLAZA TAKASA KAPALI!

Plazanın 5 katlı olduğu belirtildi. Doğal gazlı olan plazanın 2022 yılında yapıldığı öğrenildi. Açık otoparka sahip olan plazanın konum olarak da birçok yere yakın olduğu ilanda ayrıca ifade edildi. Takasa kapalı olan plaza için 51 milyon lira isteniyor.

plaza-genel-ilan.png

Plazanın bodrum katı 274 metrekareden, zemin katı 245 metrekareden, 1. katı 320 metrekareden, ikinci katı : 290 metrekareden, 3. katı ise 258 metrekareden oluşuyor.

icten-gorunum-1.png

İLANDA 'BÖLGENİN EN KIYMETLİ NOKTASI' DENİLDİ

Bina içerinde asansör olduğu ve her kata erişim sağlanabildiği de ilanda belirtildi. İlanda ayrıca şu bilgiler yer aldı: “Şehrin merkezinde; Karatay Hükümet Konağı, KTO Karatay Üniversitesi, tramvay durağına çok yakın lokasyonda ve iş merkezleri, plazaların bulunduğu bölgenin en kıymetli noktası Adana Çevre Yolu üzerinde bulunan Komple Satılık Plazamız hem lokasyon hem çevresel faktörler olarak sizlere optimum düzeyde verimlilik ve kira getirisi sağlar. İçerisinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir kurum kiracı olarak bulunuyor.”

arkadan-gorunum.png

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum