Konya'daki 6 noktada bugünden itibaren 100 liraya bıçakarası satışı başladı

Konya'daki 6 noktada bugünden itibaren 100 liraya bıçakarası satışı başladı

Konya merkez ve Cihanbeyli'de 6 şubesiyle hizmet veren Ekrem Coşkun Etlekmek'te 100 liraya bıçakarası satışı başladı. Tarife fiyatı 260 lira olan bıçakarasının, 100 TL'den satışa sunulması, ilk günden Ekrem Coşkun Etlekmek'te yoğunluk oluşturdu

Konya'da Haziran ayının ortasında etliekmek hamuru başta olmak üzere, etliekmeğe, bıçakarasına, yağ somununa, lahmacuna zam geldi. Tek etliekmek 220 lira, bıçakarası da 260 TL oldu. Konyalılar, bu zamlara aşırı şekilde tepki gösterdi. Bazı esnaflar, Konyalılar 'ucuza etliekmek yesin' diye kampanya yaptığını duyurdu. Bu mekânlarda piyasa göre daha ucuza etliekmek satışı yapılıyor.

1705412615.jpeg

BAŞKAN KARAMERCAN 'BIÇAKARASI YAPIN GÖRELİM' DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan da Merhaba Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulunmuş, piyasanın altında etliekmek satanlarla ilgili çalışmalarının olduğunu, bu mekânlara yönelik denetimlerin daha da sıklaştırılacağını söylemişti. Başkan Karamercan, ayrıca bazı duyumlar aldıklarını, etliekmek harcı ile ilgili çeşitli iddiaları duyduklarını belirtmişti. Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, piyasaya göre daha ucuza etliekmek satan işletmelere “bıçakarası da satsınlar da görelim” dediği biliniyor.

thumbnail-img-8024.jpg

EKREM COŞKUN GEÇTİĞİMİZ HAFTA DUYURDU

Konya Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Ali Osman Karamercan'ın geçtiğimiz hafta “Bıçakarası yapın da görelim” ifadelerinden kısa bir süre sonra Konya'nın en büyük iş insanlarından biri olan Ekrem Coşkun, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak, “Ürün yelpazemizi genişletiyoruz. 1 Temmuz’dan itibaren etlekmek, karışık ve Konya böreği’nin yanına bıçakarası lezzetimizi de katıyoruz. Ve herkes yiyebilsin diye 100 TL’den bu hizmeti sunacağımızı burada sizlerle paylaşıyor, hayırlı olmasını diliyorum” demişti.

dsc-0360.jpg

6 ŞUBEDE 100 LİRAYA BIÇAKARASI SATILIYOR

1 Temmuz 2024 Pazartesi günü itibarıyla Ekrem Coşkun Etlekmek'te 100 liraya bıçakarası satışı başladı. Daha önce etliekmek ve Konya böreği satılan Ekrem Coşkun'da artık bıçakarası da satılıyor. Tek bıçakarası, piyasaya göre yarı fiyatından daha ucuza satılacak. Konyalılar, Ekrem Coşkun Etlekmek'in Konya şehir merkezindeki 5 şubesinden ve Cihanbeyli'deki 1 şubesinden artık ucuza bıçakarası yiyebilecek. Ekrem Coşkun Etlekmek'te tek etliekmek ise 80 liraya satılıyor. “Konyalılar 200-250 liraya bıçakarası yemesin” denilerek, tüm Ekrem Coşkun Etlekmek şubelerinde piyasaya göre daha ucuza ve kaliteli bıçakarası satışı devam edecek.

thumbnail-img-8420.png

“EKREM COŞKUN BU ŞEHRİN GERÇEK EVLADIYMIŞ”

İlk günden Ekrem Coşkun Etlekmek şubelerinde yoğunluk oluştu. Vatandaş, daha ucuza etliekmek ve bıçakarası yediğini söyleyerek, Ekrem Coşkun Döner ve Etlekmek Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Coşkun'a teşekkür etti. Konyalılar, ayrıca şunları söyledi: “Artık dışarıda etliekmek veya bıçakarası yemek zorlaştı. Dışarıda misafir ağırlamak, yemek yedirmek imkânsızlaştı. Ekrem Coşkun'u duyuyorduk. Kendisi bu şehrin evladıymış. Teşekkür ediyoruz. Böyle bir dönemde hemşehrisini düşünen kim varsa, sonrasında biz onları unutmayacağız. Hayat pahalılığının zirveyi gördüğü bir dönemde Ekrem Coşkun isimli işletmenin milletin menfaatine hizmet sunması hepimizi fazlasıyla mutlu etti.”

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum