Konya'da yeni havayolu şirketi kuruldu! Biletler ücretsiz

Konya'da yeni havayolu şirketi kuruldu! Biletler ücretsiz

Konya'da yeni bir havayolu şirketi kuruldu. Bahsi geçen bu şirkette tüm uçuşların ücretsiz olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Konya'da yeni bir havayolu şirketinin kurulduğu açıklandı. Bahsi geçen bu şirketin yolculuk sistemi ise herkesi şaşırtıyor.

ucak.jpg

Konya'da 3 bin 200'den fazla cami bulunuyor. Bu camilerin her birinin farklı özelliği bulunuyor. Yine şehirdeki her bir camide farklı farklı yazılar da yer alıyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise Nene Hatun Parkı içinde bulunan İmamoğlu Cami oluyor. Caminin girişine asılan bir yazı, cami cemaatinin çok hoşuna gidiyor. Camilerde verilen sosyal mesajlar, büyük beğeni topluyor.

MÜRACAAT: AZRAİL A.Ş. ADRESTEN TESLİM ALIR!

Caminin duvar panosuna çok dikkat çeken bir yazı asıldı. Yazının başlığı, “Ahiret Hava Yolları” oldu. Yazının içeriği ise okuyanları hayrete düşürdü. Ahiret Hava Yollarında hareket yerinin dünya, varış yerinin ahiret olduğu ifade edildi. Uçuş saati için 'Her an kalkabilir' müracaat için de 'Azrail A.Ş. adresten teslim alır' ibareleri kullanıldı.

396697218-1046116979757148-150261162079523219-n.jpg

YOLCULUK İÇİN SADECE 4 ŞEYE MÜSAADE EDİLİYOR

Yazıda yolculuk için müsaade edilen eşyalar için ise “Dokuz metre beyaz bez, salih amel, hayırlı evlat, faydalı ilim” denildi. Ayrıca şunlar belirtildi: “Yolcu, beraberinde başka eşya götüremez ve beze cep diktiremez. Huzurlu ve rahat bir yolculuk için sayın yolcularımızdan; Kur'an-ı Kerim ve Hadis-i Şeriflerdeki talimatlara uymaları önemli rica olunur.”

BİLETLER SADECE GİDİŞ İÇİN

Yazıya bir de not düşüldü. Notta “Biletler sadece gidiş içindir” yazısı yer aldı. Bir de birkaç soru sorulduğu, soruların doğru ve eksiksiz olarak doldurulup, görevlilere teslim edilmesi istendi. O sorular şöyle; “Ömrünü nerede geçirdin? Gençliğini nerede geçirdin? Mallarını nerede kazanıp, nereye harcadın? Allah için ne yaptın?” Camide asılan bu yazının verdiği mesaj, tebessüm ettirdiği gibi insanları da düşündürdü.

ALİ GÖZEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum