PowerTürk yeni frekansıyla Konya'da!

PowerTürk yeni frekansıyla Konya'da!

Konya genelinde vatandaşın araç kullanırken vazgeçilmezi olan radyolara bir yenisi daha eklendi. Türkçe müzikler çalacak olan bu radyonun frekansı 95.40 FM ile PowerTürk Fm.

Konyalılar araç kullanırken radyo dinlemeyi çok seviyor. Türkçe pop müziğin vazgeçilmez adresi olan PowerTürk Fm Konya'da yayına başladı. "Önce Müzik" sloganıyla kurulduğundan bu yana dinleyicilerine en sevilen şarkıları sunmaya devam eden radyo Konyalıları sevindirdi. Yalnızca müziği ön planda tutmakla kalmayıp aynı zamanda keyifli programlarıyla da dinleyicilerin kalbinde özel bir yer edinen PowerTürk Fm, Konya’da yeni frekansı 95.40 FM ile yayında.

power-2.jpg

TÜRKÇE HİT MÜZİĞİN İLK ADRESİ

Müziği gerçek anlamda sahiplenerek kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdiği ilklerle ve teknolojik yeniliklerle standartları belirleyen Power Group’un bünyesinde yer alan PowerTürk Fm, sevilen yayınları, eğlence ve müzik dolu içeriğiyle Türkçe hit müziğin ilk adresi olarak tüm Türkiye’deki karasal frekanslarının yanı sıra Powerapp.com.tr ve PowerApp mobil uygulaması ile yayınlarını dünyaya duyurmaya devam ediyor.

radyo-33.jpg

UYANDIRMA SERVİSİ VAR

PowerTürk Fm’de hafta içi her gün 07:00-11:00 saatleri arasında Erhan ve Beyza’nın sunduğu ‘Uyandırma Servisi’ ile güne keyifli bir başlangıcın sonrasında Türkçe hit müzik, 11:00’den 16:00’ya kadar ‘Kaan ile Günaydın’ programında devam ediyor. 16:00-21:00 saatleri arasında Ahmet Portakal’ın sunduğu ‘Pop Corn’ programı ise ünlü stüdyo konuklarıyla birlikte kahkaha, sohbet ve bolca eğlence dolu saatler vadediyor.

HAFTANIN EN İYİLERİ BU PROGRAMDA

21:00-24:00 saatleri arasında Alper, ‘Akşam Saati’ programıyla günü bitirirken yine en iyi müziklerle dinleyenlere eşlik ediyor. Hafta sonunda ise Cumartesi günleri 18:00-20:00 saatleri arasında, Türk pop müziğinin nabzını tutan program ‘Pop 40’ ile Ahmet Portakal haftanın en iyilerini sizler için sıraladıktan sonra, 20:00’den 01:00’e kadar ‘Adrenal-in Parti’ ile Barış Gören, Türk pop’unun birbirinden güzel dans parçalarını çok özel geçiş ve mix’lerle harmanlayarak dinleyicilerle buluşturuyor. PowerTürk Fm ile Türkçe hit müzik, Konya’da Powerapp.com.tr ve PowerApp mobil uygulamasının yanı sıra artık 95.40 FM frekansından canlı ve kesintisiz olarak dinlenebilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.