Konya'da ucuz etliekmek kuyruğu! Sadece 50 lira

Konya'da ucuz etliekmek kuyruğu! Sadece 50 lira

Ekrem Coşkun, etliekmek şubelerinde kampanya yaparak, tek etliekmeği 50 liraya satışa sunduğunu duyurdu. Bu haberi alan Konyalılar, Ekrem Coşkun'a akın etti.

Konya'da kuyruklara bir yenisi daha eklendi. Daha önce ucuz ekmek kuyruklarıyla gündeme gelen Konya, bu kez de etliekmek kuyruğuyla gündem oldu. Türkiye'de birçok ilde ve farklı noktalarda şubesi bulunan Ekrem Coşkun, kuruluşunun 10. yılını kutluyor. Gerek Ekrem Coşkun Döner'de gerekse de Ekrem Coşkun Etliekmek'te 10. yıla özel bir kampanya hayata geçirildi. 12 Aralık tarihinden itibaren ay sonuna kadar Ekrem Coşkun Döner Alakart’ta İskender ya da Et döner menünün sadece 125 TL olduğu duyuruldu. Ekrem Coşkun'un etliekmek şubelerinde ise tek etliekmeğin fiyatı 50 liraya indirildi. Ekrem Coşkun işletmesi, “Hemşehrilerimiz etlekmeğe doysun” diyerek fiyatta indirime gitti. Bu kampanyanın aralık ayının son gününe kadar süreceği öğrenildi.

adsiz.png

KONYALILAR EKREM COŞKUN'A AKIN ETTİ!

Tek etliekmeğin 50 lira olduğunu duyan Konyalılar, Ekrem Coşkun Etliekmek'e akın etti. Ekrem Coşkun'da ucuz etliekmek kuyrukları oluştu. Vatandaşlar, uzun süre masaların boşalmasını ve kendilerine yer açılmasını bekledi. O anlar, videolara da yansıdı. Uzun etliekmek kuyruğu görüntüleri, sosyal medya kullanıcılarını da ikiye böldü. Bazı hesaplar, bu görüntülerin ekonominin geldiği noktayı özetlediğini savunurken, bazı hesaplar da bunu varlık kuyruğu olarak gördüğünü söyledi.

etliekmekkk.jpg

VATANDAŞ YAPTIRMAK İSTESE TEK ETLİEKMEK 45-50 TL'YE MAL OLUYOR

Ekrem Coşkun Etliekmek'te 10. yıla özel 50 liraya etliekmek satılması başka bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Birçok vatandaş, etliekmeğin 50 liraya satılmasının mümkün olmadığını, zarar edileceğini ifade ederken, bazı vatandaşlar da sürümden kazanılacağını belirtti. Yapılan hesaplamalara göre tek etliekmek içi hazırlattıran ve fırına veren bir Konyalıya, etliekmek 45-50 TL'ye mal oluyor. Aynı fiyata Ekrem Coşkun'un bir süreliğine etliekmek vermesi, vatandaşın takdirini kazandı.

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum