Konya'da traktör parçası satan firmadan yeni yatırım

Konya'da traktör parçası satan firmadan yeni yatırım

Konya'da traktör parçası denince akla gelen firmadan yeni yatırım.

Geçen yıl Konya’daki traktör pazarında yeni mağazasına taşınan Kabin Marketi, ürün gamını arttırarak müşterilerinin isteklerine en hızlı şekilde cevap veriyor. Uzman kadrosu ve gelişen teknolojiyi yakından takip ederek Türkiye’nin her bölgesine yedek parça ulaştıran Kabin Market alanında lider firmalar arasında yer alıyor.

16-3-mehmet-akay.jpeg

HER MODEL KABİN PARÇASI MEVCUT

Firma sahibi Mehmet Akay, Türkiye'nin her bölgesine hizmet verdiklerini ifade etti. Çiftçilerin traktörleriyle ilgili ihtiyaç duyacağı tüm aksesuarları ve parçaları bünyelerinde bulundurduklarını kaydeden Akay, "Firmamızda her model kabinin parçasını bulmak mümkün. Başta TÜMOSAN olmak üzere, diğer tüm traktör markalarının kabin camları, çamurlukları ve kabin parçalarını stoklarımızda bulunduruyoruz" dedi.

adsiz-002.jpg

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

Kabin Market olarak istikrarlı bir şekilde büyüme hedeflerini gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Akay, “Ülke genelinde binlerce müşteri ve servisten oluşan portföyümüzü oluşturduk. Tamamen müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veriyoruz ve bunun da karşılığını çiftçilerimizden takdir görerek alıyoruz" dedi. Yeni mağaza ile birlikte stok ve ürün gamını genişlettiklerini vurgulayan Firma Sahibi Mehmet Akay, "Traktöre dair çiftçilerimiz ne arıyorsa bize ulaşmaları yeterli. Anında ve gün içerisinde sorunlarının çözümünü gerçekleştirmiş oluruz" diye konuştu.

HAMDİ BUĞUR

adsiz-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum