Konya'da tereyağlık kaymağa dev indirim! Çok ucuza satılıyor

Konya'da tereyağlık kaymağa dev indirim! Çok ucuza satılıyor

Konya'da Hatıp Caddesi üzerinde, 2 yıl önce kapılarını açan Aytemuz Mandıra, şehrin uğrak mandırası haline geldi. Aytemuz Mandıra yaptığı indirimlerle vatandaşlar tarafından sıkça takip ediliyor

Bölgenin sevilen mandıralarından biri olan Aytemuz Mandıra, müşteri memnuniyetine verdiği önemle de dikkat çekiyor. İşletme sahibi Veli Aytemuz, her zaman kalite ve uygun fiyatı bir arada sunmayı amaçladıklarını belirterek, müşterilerine en iyi hizmeti vermek için sürekli olarak çalıştıklarını ifade ediyor.

whatsapp-image-2024-05-24-at-10-07-01-1.jpg

KALİTEDEN ÖDÜN VERMİYORLAR

Konya'da hizmet veren ve bölgenin sevilen mandıralarından biri olan Aytemuz Mandıra, müşterilerine en uygun ve kaliteli ürünleri sunma misyonuyla yeni bir kampanya başlattı. geçtiğimiz aylarda yapılan kapmayanın yoğun ilgi görmesi üzerine yeni bir kampanya daha başlatan Aytemuz mandıra bu kampanya kapsamında, kilo fiyatı 215 TL olan tereyağlık kremanın fiyatı 199 TL'ye düşürüldü.

whatsapp-image-2024-07-18-at-13-13-14.jpeg

Aytemuz Mandıra'nın işletme sahibi Veli Aytemuz, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, müşterilerine en uygun ve en kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı amaçladıklarını belirtti.

whatsapp-image-2024-05-24-at-10-07-01-2.jpg

YENİ KAMPANYALAR DEVAM EDECEK

Veli Aytemuz, "Müşterilerimize en uygun ve en güzel ürünleri uygun fiyata satmaya çalışıyoruz. Kaliteden ödün vermeden en uygun fiyatı müşterilerimize sunuyoruz. Yeni kampanyalar ile müşterilerimize uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler sunmaya devam edeceğiz” dedi. Vatandaşlar Aytemuz mandıranın siparişlerini sosyal medya üzerindin de verebiliyor.

whatsapp-image-2024-05-24-at-10-07-03-1.jpg

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum