Konya'da SOLOTÜRK standı açıldı! Gelirleriyle şehit ve gazi ailelerine destek veriliyor

Konya'da SOLOTÜRK standı açıldı! Gelirleriyle şehit ve gazi ailelerine destek veriliyor

SOLOTÜRK Konya’da, Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişinin 796. yıl dönümü nedeniyle gösteri düzenledi. SOLOTÜRK stant tırı, çeşitli ürünleri satışa sunarak kazanılan gelirleri şehit ve gazi ailelerine ulaştırıyor

Hazreti Mevlana ve ailesinin Konya’ya gelişinin 796. yıl dönümü kapsamında, ‘Teşrif-i Mevlana’ etkinlikleri Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından temsili karşılama töreni düzenlendi. Bunun üzerine Türk Hava Kuvvetleri 3. Ana Jet Üs Komutanlığı'na bağlı, F-16C Blok-30 TM jet savaş uçağını kullanarak hava akrobasisi yapan SOLOTÜRK, dün Mevlana Meydanı’nda gösteriler düzenledi. SOLOTÜRK’ün stant tırı, gösterilerden önce Mevlana Meydanı’nda yer aldı. SOLOTÜRK’ün üretimini yaptığı tişört, ceket, kazak ve çeşitli ürünler stand tırında satılarak, tüm gelirler Kartal Vakfı aracılığıyla şehit ve gazi ailelerine aktarılıyor. SOLOTÜRK ekibi, sadece gösterileriyle değil, şehit ve gazi ailelerine sağladıkları destekle Türkiye çapında takdir topluyor. Bu bağlamda, Konya'da düzenlenen etkinlik, hem kültürel bir zenginliği kutlamak, hem de toplumsal dayanışmayı öğrenmek adına önemli bir adım olarak görülüyor. SOLOTÜRK gönüllüsü ve satış danışmanı Mehmet Küçükaslan, Konya’nın SOLOTÜRK ürünlerine ilgi gösterdiğini vurgulayarak, şehit ve gazi yakınları için Konyalıların alışveriş yaptığını söyledi.

img-9104.jpg

GÖSTERİLER İLGİYLE TAKİP EDİLİYOR

SOLOTÜRK gönüllüsü ve satış danışmanı Mehmet Küçükaslan, Türkiye’nin 81 ilini gezerek şehit ve gazi ailelerine destek olduklarını belirtti. Küçükaslan, “Burada satılan her ürün şehit ve gazi ailelerine yardım amaçlı gidiyor. Konyalıların tepkisi çok güzel. Büyük ilgi oluştu. Fiyatlarda piyasaya göre gayet uygun.

img-9088.jpg

Satılan her ürün SOLOTÜRK’ün üretim yerinde yapılıyor. Kartal Vakfı üzerinden şehit ve gazilerimize aktarılıyor. Yıllardır Konya’ya gelip gidiyoruz. Konya’nın tarihi ve kültürel yapısı çok güzel. İnsanları çok hoşgörü sahibi. SOLOTÜRK çok seviliyor. Özellikle yapılan gösteriler ilgiyle takip ediliyor. Ürünlerimiz arasında en çok satılan tişörtler oluyor. Kış aylarında mont ve ceketler ilgi görüyor” diye konuştu.

img-9105.jpg

KARTAL VAKFI ŞEFFAF ÇALIŞIYOR

Ürün fiyatlarının diğer mağazalara göre uygun olduğunu belirten Mehmet Küçükaslan, şunları söyledi: “Ürün fiyatları 400 liradan başlayarak 2 bin liraya kadar çıkabiliyor. Vatandaşlar asla çok pahalı gibi söylemlerde bulunmuyor. Şehit ailelerine gittiği için gelen herkes mutlaka bir ürün almak istiyor. Bu husus bizim güzel bir millet olduğumuzu gösteriyor. Ben hem tırın şoförlüğünü yapıyorum hem de satışlarla ilgileniyorum. Gönüllü olarak çalışıyoruz. Maaş veya bir karşılık beklemeden şehit ailelerimiz için emek harcıyoruz. Bazı insanlarımızın kafasında soru işareti olabiliyor. ‘Gerçekten şehit ailelerine mi gidiyor? Nasıl güveneceğiz?’ tarzında düşünebiliyorlar. Bu konuda Kartal Vakfı çok şeffaf çalışıyor. Herkesin içi rahat olsun. Satın alınan ürünlerin ücreti şehit ve gazi ailelerine gidiyor. Konya’da olmaktan çok mutluyuz. Bizler 81 ilimizi geziyoruz.. Herkesi gösterilere ve satış tırımıza bekliyoruz.”

ALİ GÖZEN

Kaynak:ALİ GÖZEN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum