Konya'da rektörlük yapan isim belediye başkanlığına aday oldu

Konya'da rektörlük yapan isim belediye başkanlığına aday oldu

Selçuk Üniversitesi eski Rektörü ve Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Göz Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Okudan, Manavgat Belediye Başkanlığı’na adaylığını açıkladı

2003-2011 yılları arasında Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü görevini yürüten Prof. Dr. Süleyman Okudan, sosyal medya hesabından belediye başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. Rektörlük görevinin ardından Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Bölümü Öğretim Üyesi olarak görev yapan Prof. Dr. Süleyman Okudan, memleketi Antalya’nın Manavgat’tan belediye başkanlığına adaylığını açıkladı.

suleyman-okudan.jpg

MANAVGAT’IN SEVİLEN İSİMLERİNDEN BİRİSİ

Manavgat’ın sevilen isimlerinden Prof. Dr. Süleyman Okudan, boş zamanlarında sık sık memleketi Manavgat’a giderek, vatandaşları ve esnafı ziyaret ediyor ve sorunlarını dinliyor. Prof. Dr. Okudan, memleketinden gelen vatandaşların göz muayenesini ise ücretsiz yapıyor.

366348639-18222468427216435-6963997138953194729-n.jpg

Manavgat’tan Konya’ya sağlık muayenesi için gelen tüm Manavgatlılara yardımcı olan Süleyman Okudan, ilçede yediden yetmişe herkesin saygısını ve sevgisini kazandı. Manavgat’ın sevilen ailelerinden birinin çocuğu olan Prof. Dr. Süleyman Okudan’ın belediye adaylığına ise sıcak bakılıyor. Seçimlere bağımsız aday olarak katılacağı konuşulan Prof. Dr. Süleyman Okudan, Manavgat sevdalısı bir isim olarak tüm Manavgatlılardan destek istedi.

384441834-18227575684216435-8401471620822407371-n.jpg

ŞEFFAF VE ADİL BİR YÖNETİM SÖZÜ

Sosyal medya hesabından Manavgat Belediye Başkanlığına aday olduğunu duyuran Prof. Dr. Okudan, “1982 yılından bu yana Konya’da görev yaptım. Öğretim üyesi, başhekim ve rektör olarak Konya’da çeşitli görevlerde bulundum. Bu şehre vefa borcumu ödemek için çalıştım her zaman. Konya’da görev yaptığım yıllar içerisinde Manavgatlı hemşehrilerimizin de sağlık sorunlarının çözümü konusunda onlara yardımcı olduk. Hiçbir siyasi parti ile ilişkim yoktur. Her zaman Manavgat ve her platformda ‘Önce Manavgat’ diyen bir insanım. Manavgat’ın gözünü ve önünü açmak, problemlerini çözmek, hak ettiği yere taşımak için yola çıktı. Şeffaf, adil, hakkaniyetli ve ayrım yapmadan barışçıl bir anlayışla geleceğe birlikte el ele vererek yürüyelim. Manavgat’ın gözünü açma zamanı gelmiştir; bunun için bütün bilgi birikimim ve idari tecrübemi kullanarak doğduğum yere vefa borcumu ödemek için çıkmış olduğum bu hizmet yolunda Manavgat’ımızı birlikte değiştirme ve geliştirme çabamızda beni yalnız bırakmayacağınıza inancım tamdır” dedi.

İBRAHİM BÜYÜKEKEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum