Konya'da petrol istasyonlarında kuyruk oluştu! Amaç zamdan etkilenmemek

Konya'da petrol istasyonlarında kuyruk oluştu! Amaç zamdan etkilenmemek

Temmuzda yapılacak Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı öncesi benzin, mazot ve LPG'ye zam geldi. Fiyatlar pompaya yansıdı. Konyalılar, petrol istasyonlarına akın etti.

Temmuzda yapılacak Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) zammı öncesi benzin, mazot ve LPG'ye zam geldi. Fiyatlar pompaya yansıdı. 25 Haziran itibariyle benzin litre fiyatı 2 TL, motorin ise 1,68 TL yükseldi. LPG fiyatları da 40 kuruş arttı. Benzine 1 lira 69 kuruş, motorine 1 lira 68 kuruş zam yapılması bekleniyordu. LPG'de ise zam beklentisi yoktu. 3 Temmuz'da akaryakıta büyük bir zam daha gelecek.

aueauau.png

3 Temmuz'da TÜİK tarafından açıklanacak Haziran ayı enflasyon verisinin ardından ÖTV'ye yapılacak zamla birlikte akaryakıt fiyatlarının litrede yaklaşık yüzde 17'nin üzerinde zam görmesi bekleniyor. Son zamlarla birlikte Konya'da da fiyat tabelası değişti. Şehirde benzinin litre fiyatı 44,10 TL oldu. Mazot fiyatı da 44,21 liraya yükseldi. Otogaz fiyatı da 20,29 lirayı gördü. Akaryakıt grubu ürünlerine zam geleceğini duyan Konyalılar, petrol istasyonlarına akın etti. Bazı petrol ofislerinde uzun araç kuyrukları oluştu.

M. ALİ NURULLAHOĞULLARI

Kaynak:M. Ali Nurullahoğulları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum