Konya'da oto yıkama ücretlerine yüzde 100 zam geldi!

Konya'da oto yıkama ücretlerine yüzde 100 zam geldi!

Konya'da birçok akaryakıt istasyonu içinde araç yıkama alanı bulunuyor. Burada köpük, su ve cila için ayrı ayrı ücret alınıyor. 1 dakikalık köpük için 10 TL, 3 dakikalık su için de yine 10 TL ücret alınıyor.

Konya'da birçok akaryakıt istasyonu içinde araç yıkama alanı bulunuyor. Burada köpük, su ve cila için ayrı ayrı ücret alınıyor. 1 dakikalık köpük için 10 TL, 3 dakikalık su için de yine 10 TL ücret alınıyor. Geçtiğimiz günlerde birçok akaryakıt istasyonunda köpük ve su için 5 TL ücret isteniyordu. Hayat pahalılığı ve enflasyondan dolayı Konya'da araç yıkama ücreti yüzde 100 artarak, su ve köpük 10 TL oldu. Ayrıca oto yıkamacılarda da iç ve dış araç yıkama ücreti 200 TL'den başlıyor, bu fiyat, 250-300 liraya kadar yükseliyor. Araç sahipleri ise fiyatın yüksek olmasına tepki gösteriyor.

6.jpg

‘ARABAN MI VAR, DERDİN VAR?’

Sürücüler, “Köpüğün dakikası 10 lira. Suyun 3 dakikası da 10 TL. Tek köpükle araç temiz olmuyor. Arabamıza 2 köpük atsak 20 lira. 3 dakikalık su ile 30 lira. Akaryakıt istasyonlarında araba yıkamak, oto yıkamacılara göre çok çok hesaplı. Oto yıkamacılarda yıkama için 250 TL'den falan bahsediyorlar. Bu devirde araban mı var, derdin var” diyor.

MUHARREM DURSUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum