Konya'da o market 4. şubesini Selçuklu'da açtı! 4 bin 500 çeşit ürün satıyor

Konya'da o market 4. şubesini Selçuklu'da açtı! 4 bin 500 çeşit ürün satıyor

Konya'ya yeni bir mağaza daha açıldı. File Market, şehirdeki şube sayısını 4'e çıkardı. 23 Mayıs'ta Selçuklu Işıklar Mahallesi'nde hizmete giren mağaza, kısa sürede yoğun ilgi gördü. File'nin Selçuklu'da 3, Meram'da 1 şubesi bulunuyor.

Konya'da yerel marketlerin yanı sıra, ulusal market zincirleri de yaygınlaşıyor. Şehirde neredeyse her köşe başında bir market bulunuyor. Bunun yanı sıra, alışılmışın dışındaki konseptiyle dikkatleri üzerine çeken, geleneksel market anlayışını aşarak yenilikleri vatandaşlarla tanıştıran marketler de açılıyor. Bu marketlerden biri de File.

thumbnail-img-7872.jpg

ÖZEL İNDİRİM VE PROMOSYON GÜNLERİ YOK!

File, mağazalarında tüketicilerin kendilerini mahallelerinde veya çarşılarında alışveriş yapıyormuş gibi rahat hissetmelerini hedefliyor. File'nin mağazalarında ortalama 4 bin 4 bin 500 farklı ürün bulunuyor. Yeni bir konsept ile tasarlanan mağazalarda et, şarküteri, taze sebze-meyve, unlu mamuller ve kişisel bakım bölümleri yer alıyor.

ddy5ftrxcaadfkt.jpg

File, ürün portföyüne ulusal ve uluslararası markaların yanı sıra yeni özel markalar da dahil etti. Temel ürün kategorilerinde 3 yeni özel marka File ile ilk kez tüketicilerin beğenisine sunuldu. File'de özel indirim günleri veya promosyonlar düzenlenmiyor. Bunun yerine her gün düşük fiyat yaklaşımı uygulanıyor.

dlixsbow4aaxf7d.jpg

SELÇUKLU'DA 3 MERAM'DA 1 MAĞAZASI VAR

File, Konya'da da mağaza sayısını artırmaya başladı. Konyalılar, File mağazalarına özellikle ürün çeşitliliğinden dolayı yoğun ilgi gösteriyor. File'nin Meram'da sadece bir mağazası bulunuyor. Bu mağaza da Meram Alavardı Mahallesi, Mahmut Hüdai Caddesi üzerinde hizmet veriyor. File, Konya'da en çok Selçuklu'yu tercih etti.

ddy5ftrxcaadfkt.jpg

Şehirdeki toplam 4 mağazanın 3'ü Selçuklu'da yer alıyor. Buhara ve Yazır Mahallesi'nde bulunan mağazalara 23 Mayıs günü bir yenisi daha eklendi. File, bir de Işıklar Mahallesi'nde şube açtı. Merkez ilçeler arasında File'nin mağazasının bulunmadığı tek ilçe Karatay. Taşra ilçelerde de File'nin mağazaları yok.

orig.jpg

SEBZE VE MEYVEYİ VATANDAŞ TARTIYOR

File'nin kendine has markası Harras olarak biliniyor. Harras ismiyle File tarafından birçok ürün üretiliyor. Mağazanın içinde bulunan fırın-unlu mamüller bölümünde sürekli taze ürünler çıkarılıp, müşterilerin hizmetine sunuluyor.

orig-1.jpg

Sebze ve meyve reyonunda da çok farklı ürünler tezgahta yerini alıyor. Bu markette sebze ve meyveyi mağaza çalışanları değil, müşteriler tartıyor. Ayrıca File'de 8 çeşit ekmek bulunuyor. Konya'da aranıp da bulunamayan tüm ekmek çeşitleri bu markette satılıyor.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum