Konya'da milyoner kuyruğu!

Konya'da milyoner kuyruğu!

Atv'nin “Kim Milyoner Olmak İster” isimli yarışma programının Konya seçmeleri Konya Kent Plazada yapıldı. “Kim Milyoner Olmak İster” sevenleri başvurulara yoğun ilgi gösterdi.

Atv'nin “Kim Milyoner Olmak İster” isimli yarışma programının Konya seçmeleri Konya Kent Plazada yapıldı. “Kim Milyoner Olmak İster” sevenleri başvurulara yoğun ilgi gösterdi. Sabah erken saatlerde seçmelerin yapıldığı Kent Plaza uzun kuyruklar oluşturan yarışmacı adaylarının heyecanları dikkat çekti. Özellikle üniversite öğrencileri yarışmaya yoğun ilgi gösterdi. atv'nin Program Koordinatörü ve ekip yöneticisi Atila Irgılata mümkün olduğu kadar heray birkaç kente gitmeyi hedeflediklerini söyledi.

50 MİLYON ÖDÜL DAĞITILDI
Türkiye'de yaklaşık 9 yıldır devam eden başka bir bilgi yarışmasının olmadığını söyleyen atv'nin Program Koordinatörü ve ekip yöneticisi Atila Irgılata, "
Yarışma kapsamında 9 yıllık süre zarfında 50 milyon ödül dağıttık. 4 milyonun üzerinde bir internet başvurusu var. Bu bir süreç, ilk mülakat, ikinci mülakat ve yazılı sınav. Bunlar hep başvurmak isteyen yarışmacı adaylarına oluşturuyor. Biz de bu doğrultuda illeri gezmeye başladık. Türkiye'de şehir şehir dolaşıyoruz" dedi. Türkiye’de tüm bölgelere gitmeyi hedeflediklerini belirten Irgılata, Bu program İstanbul’da çekiliyor ve İstanbul’da bütün görüşmeler yapılıyor ama ana doluda ki yaşayan vatandaşlarımız birinci görüşme, ikinci görüşme, çekim gibi aşamaları çok uzun bir süreç hem zaman hem emek biz bu masrafı yarı yarıya indirmek için bu görüşmeleri iller bazında yapmaya 2018 de kara verdik ve bu yılda devam ediyoruz, mümkün olduğunca kentlere gideceğiz. Konya’ya ilk 2018 yılın da gelmiştik çok fazla başvuru almıştık ve birçok insan yarıştırdık. İlk gün 900 kişiyle görüştük ve devamında birçok kişiyle görüşme sağlayacağız” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum